main logo
3165

La Casa de Papel: Netflix dezvăluie primele imagini din ultimul sezon

Netflix a prezentat, joi, primele imagini din sezonul final, al cincilea, al serialului „La Casa de Papel”, creat de Álex Pina.

La Casa de Papel: Netflix dezvăluie primele imagini din ultimul sezon

Imaginile dezvăluie haosul creat atât în interiorul, cât și în afara Băncii Spaniei; cu Profesorul prins după ce Sierra îi găsește ascunzătoarea și cu Lisbon acum în siguranță în bancă, transmite Știri.md cu referire la apropotv.ro.

Războiul începe și vedem cum membrii grupului trebuie să scoată la iveală partea sa cea mai dură pentru a supraviețui, fiind alimentați de angoasă, mai multe arme și disperarea de a nu avea un plan, potrivit unui comunicat remis Apropo de Netflix.

„La Casa de Papel” – sezonul 5: Jaful, pe cale să se transforme în război

Banda este închisă în Banca Națională a Spaniei de peste 100 de ore. Membrii grupului au reușit să o salveze pe Lisabona, dar, după pierderea unuia dintre coechipieri, îi așteaptă unul dintre momentele lor cele mai întunecate.

Profesorul a fost capturat de Sierra și, pentru prima dată, nu are un plan de evadare.

Tocmai când pare că nimic altceva nu mai are cum să meargă prost, în fața lor apare un dușman mai puternic decât toți ceilalți întâlniți până atunci, și anume armata.

Se apropie sfârșitul celui mai mare jaf din istorie, care este pe cale să se transforme într-un adevărat război.

Sezonul final, al cincilea, al seriei „La Casa de Papel” va fi lansat în două părți, a câte cinci episoade, pe 3 septembrie, respectiv 3 decembrie.

„Când am început să scriem partea 5 a serialului, în mijlocul pandemiei, am simțit că trebuie să schimbăm ceea ce era așteptat de la sezonul de zece episoade și am folosit toate instrumentele pe care le-am avut pentru a crea senzația unui final de serie în primul volum în sine.

Am decis să lucrăm într-un gen extrem de agresiv, punând banda în pericol. În volumul 2, ne concentrăm mai mult pe situația emoțională a personajelor. Este o călătorie prin harta lor sentimentală care ne leagă direct de plecarea lor”, a spus Álex Pina.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării