main logo
680

Kim Kardashian, apariție spectaculoasă la Met Gala 2019

Vedeta de televiziune Kim Kardashian a apărut, luni, la Met Gala 2019 într-o ținută spectaculoasă care i-a pus în vedere silueta, realizată de Thierry Mugler.

Kim Kardashian, apariție spectaculoasă la Met Gala 2019

Ea a venit însoțită de soțul său, rapperul Kanye West, cât și de mama sa Kris Jenner și de surorile sale Kylie și Kendall, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Apariția sa a stârnit, însă controverse pe rețelele de socializare, Kim Kardashian fiind acuzată că și-a micșorat talia. Instructorul său personal, Melisa Alcantara, a intervenit pe Instagram pentru a-i lua apărarea vedetei.

„Să fie clar. Rochia are corset, dar Kim se antrenează 6 zile pe săptămână. Se trezește al naibii de dimineață și este foarte dedicată. Eu i-au deschis calea, dar ea a depus tot efortul. Cel mai important, nu îmi pasă de opiniile voastre privind corpul ei și dacă voi credeți că este fals sau nu. O văd în fiecare dimineață. O văd antrenându-se și cum transpiră și văd tot ce face și în afara sălii de sport”, a scris ea, conform E!News.

Deschideți galeria foto pentru a vedea imagini cu surorile Kardashian la Met Gala 2019.

Kim a vorbit, pe covorul roșu, despre ținuta aleasă pentru Met Gala 2019.

„Este prima dată în ultimii 20 de ani când domnul Mugler a realizat o ținută pentru Casa Thierry Mugler. Nu a mai creat de 20 de ani, așa că m-am simțit onorată că a realizat această ținută pentru mine. A fost făcută în opt luni. El și-a imaginat că sunt o tipă din California care iese din ocean și ajunge pe covorul roșu cu pielea umedă, apa scurgându-se de pe ea. Asta vreau să transmit”.

Kris Jenner, în vârstă de 63 de ani, a apărut într-o salopetă bleumarin și purtând o perucă blondă.

La eveniment au participat și Kendall și Kylie Jenner, amândouă purtând ținute spectaculoase, care le-au pus în evidență siluetele.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării