448
0
Keanu Reeves își caută mireasă rusoaică
448
0

Actorul Keanu Reeves își caută mireasă. Celebrul burlac a recunoscut că dintre toate fetele, lui îi plac îndeosebi cele din Rusia.

Acest lucru este întotdeauna frumos atunci cînd iubești pe cineva", îl citează pe Keanu publicația "7 дней" .

Într-un interviu sincer, Keanu Reeves, în vîrstă de 47 de ani, a recunoscut că merge deseori la randevu și se roagă să aibă parte de dragoste. În plus, actorul este destul de matur și a venit timpul să se căsătorească și să aibă copii. I-a rămas un lucru de nimic – să-și găsească sufletul pereche. Deocamdată, starului nu i-a reușit acest lucru, dar nici nu disperă. Dintre reprezentantele mai multor naționalități Reeves a manifestat predilecție pentru rusoaice.

"Rusoaicele sînt foarte frumoase, ele au profunzime... Sînt un romantic, dar niciodată nu am angajat un avion care ar putea scrie în cer ceva de genul: 'Te invit la cină, iar apoi vom zbura la Paris!' Nu, dar sper că într-o zi voi vrea să o fac. Pe scurt, lista faptelor romantice o am la îndemînă. Acest lucru este întotdeauna frumos atunci cînd iubești pe cineva", îl citează pe Keanu publicația "7 дней" .

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter