main logo
707

Keanu Reeves își caută mireasă rusoaică

Actorul Keanu Reeves își caută mireasă. Celebrul burlac a recunoscut că dintre toate fetele, lui îi plac îndeosebi cele din Rusia.

Keanu Reeves își caută mireasă rusoaicăAcest lucru este întotdeauna frumos atunci cînd iubești pe cineva", îl citează pe Keanu publicația "7 дней" .

Într-un interviu sincer, Keanu Reeves, în vîrstă de 47 de ani, a recunoscut că merge deseori la randevu și se roagă să aibă parte de dragoste. În plus, actorul este destul de matur și a venit timpul să se căsătorească și să aibă copii. I-a rămas un lucru de nimic – să-și găsească sufletul pereche. Deocamdată, starului nu i-a reușit acest lucru, dar nici nu disperă. Dintre reprezentantele mai multor naționalități Reeves a manifestat predilecție pentru rusoaice.

"Rusoaicele sînt foarte frumoase, ele au profunzime... Sînt un romantic, dar niciodată nu am angajat un avion care ar putea scrie în cer ceva de genul: 'Te invit la cină, iar apoi vom zbura la Paris!' Nu, dar sper că într-o zi voi vrea să o fac. Pe scurt, lista faptelor romantice o am la îndemînă. Acest lucru este întotdeauna frumos atunci cînd iubești pe cineva", îl citează pe Keanu publicația "7 дней" .

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării