main logo
1238

Kate Winslet refuză să-i fie retușate fotografiile: Știu câte riduri am

Kate Winslet, 45 de ani, a mărturisit că nu a acceptat nici ca ridurile din jurul ochilor să-i fie șterse cu ajutorul calculatorul în pozele de pe afișul serialului „Crima din Easttown”, potrivit The Guardian.

Kate Winslet refuză să-i fie retușate fotografiile: Știu câte riduri amFoto: digi24.ro

Kate Winslet, 45 de ani, a dezvăluit că a refuzat propunerea regizorului din serialul „Crima din Easttown” de a edita o scenă intimă dintr-un episod care îi scotea în evidență formele prea rotunde, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro

Regizorul Craig Zobel s-a oferit să-i prezinte corpul într-o lumină mai favorabilă și a asigurat-o că-i va „tăia” puțin din grăsimea de pe burtă prin editare video. 

Kate Winslet a povestit însă că a refuzat categoric și i-a spus să nu îndrăznească să facă așa ceva. De asemenea, actrița, care o interpretează pe polițista și bunica Mare Sheehan în „Crima din Easttown”, a mai spus că a trimis de două ori la refăcut afișul de prezentare a serialului, pentru că chipul ei fusese editat prea mult. 

Kate Winslet: „L-am întrebat și pe soțul meu (Edward Abel Smith – n.r.): E ok? E în regulă să joc o femeie la vârsta a doua, care e bunică și care are obiceiul de a avea aventuri de o noapte? Și mi-a răspuns: Kate, e nemaipomenit”, a mai spus actrița. 

Kate bănuiește că oamenii s-au atașat atât de mult de personajul Mare „pentru că în mod clar nu există filtre”. 

„E o femeie complet funcțională, plină de defecte, cu un corp și figură care se mișcă în concordanță cu vârsta ei, cu stilul de viață și cu locul de unde vine. Cred că ne-a lipsit lucrul ăsta”, a mai spus Kate Winslet.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării