main logo
3077

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez au confirmat că s-au despărţit

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez şi fostul jucător de baseball Alex Rodriguez au confirmat că s-au despărţit, joi, la o lună după ce au negat existenţa unor probleme în relaţia lor de cuplu care a durat patru ani, informează Reuters.

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez au confirmat că s-au despărţitFoto: Reuters

"Ne-am dat seama că ne simţim mai bine ca prieteni şi ne aşteptăm să rămânem prieteni şi în viitor", au precizat într-o declaraţie comună Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, şi Alex Rodriguez, în vârstă de 45 de ani, transmite Știri.md cu referire la Agerpres.

"Vom continua să lucrăm împreună şi să ne sprijinim reciproc în afacerile şi proiectele noastre comune", au adăugat cele două vedete, cunoscute şi sub numele de J.Lo şi A-Rod.

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez, care au alcătuit unul dintre cele mai mediatizate cupluri de celebrităţi din Statele Unite în ultimii ani, supranumit J-Rod în presa americană, au mai spus că nu vor face dezvăluiri despre motivele aflate în spatele despărţirii lor din respect faţă de copiii pe care îi au din relaţiile lor precedente.

În luna martie, J. Lo şi A-Rod au negat informaţiile apărute în presă despre despărţirea lor, declarând cu acea ocazie că "lucrează împreună pentru a rezolva anumite lucruri" din relaţia lor.

În martie, site-ul TMZ, rubrica Page Six a cotidianului New York Post şi site-uri dedicate celebrităţilor şi divertismentului au citat mai multe surse din anturajul cuplului potrivit cărora cele două staruri au decis să rupă logodna.

Alex Rodriguez şi Jennifer Lopez - care a cântat la ceremonia de învestitură a preşedintelui Joe Biden în luna ianuarie - şi-au început relaţia în debutul anului 2017 şi au anunţat că s-au logodit în martie 2019.

Anul trecut, Jennifer Lopez a dezvăluit că ea şi logodnicul ei au decis să îşi amâne de două ori căsătoria, din cauza pandemiei de coronavirus.

Jennifer Lopez şi-a început cariera din industria de divertisment în calitate de dansatoare şi cântăreaţă, devenind ulterior şi actriţă. A apărut în numeroase filme pentru micile şi marile ecrane, iar în 2019 a produs filmul "Hustlers", în care a interpretat unul dintre rolurile principale.

Alex Rodriguez, un star al echipei New York Yankees, s-a retras din activitatea sportivă în 2016, după o carieră prestigioasă de 22 de ani în Liga Naţională de Baseball.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării