main logo
929

Jennifer Lopez, mesaj motivațional pentru femeile care fac sală

„Nu ne dăm bătute niciodată, nu ne odihnim niciodată”, este îndemnul cu care încearcă Jennifer Lopez să le determine pe femei să obțină un corp sculptat ca al ei. Deși se apropie de 50 de ani, vedeta americană are un trup impecabil.

Jennifer Lopez, mesaj motivațional pentru femeile care fac sală

Însă abdomenul sculptat și brațele tonifiate cu multe ore de sală le-a obținut. Iar J. Lo ;i-a obișnuit deja fanii cu selfie-urile sale incendiare din sala de antrenamente. Are 49 de ani şi doi copii, dar timpul pare să nu fi trecut deloc pentru Jennifer Lopez. Dovada clară este felul extraordinar în care arată, demonstrând că ea este cea mai sexy mămică din lume, relatează Știri.md cu referire la tabu.ro.

Recent, cântăreața și-a înfierbântat din nou fanii cu o fotografie de la sala de forță. Ei bine, mesajul a fost unul cu dedicație pentru femei. „Nu ne dăm bătute niciodată, nu ne odihnim. Obțineți asta azi și în fiecare zi”, a specificat aceasta în dreptul fotografiei care a strâns deja peste 900.000 de aprecieri în două zile.

În prezent, artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de fostul jucător de baseball Alex Rodriguez, care e mai mic decât ea cu șase ani. Pentru el, Jennifer Lopez și-a intensificat exerciţiile fizice. Petrece împreună cu iubitul, zilnic, timp de 45 de minute, la sală. Trag de fiare şi se antrenează împreună la diferite aparate de fitness. Acolo îşi lucrează muşchii dorsali şi fesierii, pentru a-şi întreţine posteriorul faimos, dar face şi exerciţii specifice pentru abdomen şi coapse ca să-şi menţină formele perfecte.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării