main logo
5221

Jasmin și Ilan Shor marchează nunta de aluminiu. Cum arătau acum 10 ani

Interpreta Jasmin și controversatul om de afaceri și politician, Ilan Shor, au marcat pe 16 septembrie 10 ani de căsnicie.

Jasmin și Ilan Shor marchează nunta de aluminiu. Cum arătau acum 10 ani

Cu această ocazie, artista a publicat o imagine rară din arhiva familiei în care apare alături de soțul său și fiica lor Margarita, transmite Știri.md cu referire la Ea.md.

„Aniversarea a 10 ani de căsătorie a căzut pe Yom Kippur (n.r. cea mai însemnată dintre cele trei mari sărbători evreiești), iar acest lucru înseamnă noroc. Zilele postului strict, fără mâncare și apă, ne ajută să ne dăm seama că suntem cu adevărat fericiți și că luăm toate acestea ca atare, uitând să mulțumim sorții … Și mulțumesc sorții pentru acești 10 ani ai noștri, pentru multe zile fericite, pentru copiii noștri, pentru tot ce este frumos, a fost și va fi, căci 10 ani este atât de mult și în același timp este doar începutul”, a semnat interpreta fotografia.

Jasmin și Ilan Shor s-au căsătorit pe 16 septembrie, 2011, la Chișinău. Cei doi au avut parte de o nuntă fastuoasă, cu aproximativ 400 de invitați, evenimentul fiind organizat în Sala Mare a Palatului Republicii, politicianul a închiriat atunci patru săli pentru nuntă, cheltuind pentru arendă 15 mii de dolari.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării