main logo
42436

Irina Bivol își sărbătorește ziua de naștere. Cum arată la 50 de ani interpreta

Astăzi, Irina Bivol este omagiată, iar cu această ocazia am făcut o retrospectivă și îți prezentăm unele dintre cele mai importante momente din viața cântăreței.

Irina Bivol își sărbătorește ziua de naștere. Cum arată la 50 de aniIrina Bivol își sărbătorește ziua de naștere. Cum arată la 50 de ani

Irina s-a născut pe 1 martie 1969, în satul Cojușna, raionul Strășeni. Familia Bivol are patru copii – trei fete și un baiat ‒ Anatol, fiind cel mai mare, iar Irina fiind al treilea copil, transmite Știri.md cu referire la perfecte.md

Astăzi este una dintre cele mai apreciate interprete de la noi, însă află că muzica a apărut pe neașteptate în viața ei. Irina a studiat pictura la Liceul Republican de Arte „Igor Vieru”, dar din copilărie participă la concursuri, cântă la serbările școlare. 

Astfel, mai apoi, a hotărât să-și lege destinul de muzică, a absolvit mai întâi Colegiul „Ștefan Neaga”, iar mai târziu, Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice, clasa maestrului Teodor Zgureanu. Artista a debutat în lumea muzicii în cadrul formației „Fagure” din care mai făceau parte Ricu Vodă și Anatol Bivol.  

Lansarea duetului Fraților Irina și Anatol Bivol, a avut loc la sfârșitul anului 1990, de Revelion cu melodia „Florile dragostei”, care a devenit practic imediat șlagăr. Muzicienii se bucură de un mare succes până în prezent.  

Interpreta s-a căsătorit la 20 de ani, peste 4 ani a născut-o pe Kataleya, singura ei fiică, iar la 27 de ani a divorțat.  

Irina și Kataleya Popovici arată extraordinar, așa că par a fi mai mult două prietene sau două surori, decât mamă și fiică. Deși e dintr-o familie faimoasă, Kataleya evită lumea mondenă. Totuși, în toamna anului 2017, șatena a acceptat în premieră să apară la TV, fiind invitată, împreună cu mama ei, la O Seară Perfectă.  

Chiar dacă a crescut în această lume, a artiștilor, a reflectoarelor, Kataleya a mărturisit de ce nu preferă să apară în fața camerelor de luat vederi: „Este fobia mea de mic copil.”

Irina este nu doar o mamă de invidiat, ci și o bunică exemplu. Fiica ei, Kataleya, s-a căsătorit la 21 de ani și are un băiețel – Dominic, de 3 ani.  

Cu siguranță, mulți sunt cei care nu cred, însă da, în această primăvară, cântăreața împlinește 50 de ani. Te intrebi care e secretul ei? Într-un interviu mai vechi, realizat în studioul serilor perfecte, interpreta a împărtășit câteva dintre secretele ei de frumusețe: „La sala de forță merg mai mult de 15 ani. Niciodată nu am ținut cure de slăbire, mânânc tot ce vreau..."  

Amintim că duetul Frații Bivol se mândrește cu o experiență de aproape 3 decenii în lumea muzicii! Cea mai recentă realizare din cariera muzicienilor este lansarea videoclipului – Cartea vieții. Producția muzicală reprezintă o colaborare între Anatol Bivol, care a scris melodia și Pavel Chirilenco, alături de Adrian Sandu, care sunt autorii versurilor. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării