main logo
1074

Interpreta Gloria Gorceag a împărtășit imagini emoționante de la naștere

Interpreta și prezentatoarea Gloria Gorceag a împărtășit imagini prețioase captate în ziua în care a venit pe lume Oliver, fiind unul dintre cele mai frumoase și memorabile momente din viața unei femei.

Interpreta Gloria Gorceag a împărtășit imagini emoționante de la naștereFoto: Facebook

Oliver a ales să vină pe lume pe 22 iunie, după „12 ore de travaliu și 4 ore de contracții nebune”, povestește mămica lui, Gloria Gorceag, transmite Știri.md cu referire la ea.md.

Astăzi micuțul împlinește patru luni, iar artista a decis să marcheze această zi însemnată prin publicarea mai multor imagini emoționante din ziua în care a devenit mămică pentru a doua oară.

„Când am văzut aceste poze prima oară m-a trecut un fior rece. „Sunt atât de vulnerabilă” am zis… „și atât de frumoasă” a adăugat Olga. În acea noapte Olga a lăsat de câteva ori aparatul de fotografiat jos ca să-mi maseze spatele când eu eram la podele. 

Mi-am dorit să imortalizez acele clipe ca un cadou pentru fiul meu, să aibă în arhiva lui poza din primele lui secunde pe lumea asta. Acum înțeleg că mi-am făcut și mie un cadou. Se fac 4 luni din acea zi.







Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării