main logo
925

Interpretă din Moldova, surprinsă într-o ședință foto îndrăzneață

Interpreta a pozat provocator în fața aparatului de fotografiat.

Interpretă din Moldova, surprinsă într-o ședință foto îndrăzneață

Katy Rain a avut o ședință foto mai specială în comparație cu cele pe care le-a organizat până acum. Potrivit ei, pozele sunt un fel de preludiu al următoarei piese pe care urmează s-o lanseze cu videoclip, transmite Știri.md cu referire la Perfecte.md.

Contactata de Perfecte.md, artista a vorbit despre conceptul ședinței foto, dar și despre imaginea ei, care a fost gândită în totalitate de ea.

Aventura a avut loc într-un hotel cochet din Chișinău. Fotografiile au fost realizate de Margarita Cernei: „Margarita este genul de fotograf care sesizează și pune în evidență nu doar senzualitatea și sexualitatea feminină, ci captează starea și atitudinea, fără de care orice lucrare ar fi stearpă. În plus, este un om fain, de asta am colaborat cu ea”.

Întrebată dacă a intrat repede în rol, artista a stat puțin pe gânduri: „Nu cred că mi-a fost ușor... dar am fost mai libertină decât aș fi fost cândva”.

Observăm din prima corpul ei bine tonifiat și atrăgător. Chiar dacă și-ar fi dorit să facă mai mult sport înainte de ședință, aceasta nu a reușit: „De obicei, dieta mea e stresul, dar genele cred că au o pondere mai mare.”

„Reacția publicului aș fi vrut să fie mai vastă la lucrările mele muzicale, decât la aspectul fizic, iar la reacția părinților nici nu aș vrea să mă gândesc. Sunt sigură ca cei care mă cunosc cu adevărat nu judecă doar după „ambalaj”, dar în general, judecata e o prostie. As vrea să îmi fie frică doar de frică.”, a mai adăugat interpreta.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării