main logo
1265

Încă o prezentatoare renunță la premiul VIP Magazin

Prezentatoarea de radio Doina Danielean anunță că renunță la premiul și diploma obținute în cadrul ceremoniei de desemnare a câștigătorilor premiilor „Omul Anului”.

Încă o prezentatoare renunță la premiul VIP MagazinFoto: facebook/ Doina Danielean

Despre decizia luată, prezentatoarea a scris pe pagina sa de Facebook, transmite Știri.md.

“Urmare a declarației de renunțare la titlul Omul Anului 2019, în semn de dezacord cu desemnarea domnului Vladimir Voronin “Omul Secolului”, vă restitui în mod consecvent și respectuos premiul și diploma. Cu urări de succes și împlinire sufletească, Doina Danielean”, se arată în mesaj.

Prezentatoarea mai spune că refuzul nu este o lipsă de respect față de echipa VIP Magazin, ci din cauza motivului enunțat mai sus.

“Cer scuze, din păcate, din cauza programului încărcat, nu le-am putut aduce personal“, a mai adăugat Danielean.

Desemnarea ex-președintelui comunist al Republicii Moldova în calitate de om al secolului i-a nemulțumit pe internauți, care au criticat decizia făcută de juriu. Majoritatea a ținut să precizeze legătura fostului oficial cu violențele de la 7 aprilie și represiunile care au urmat.

Ulterior, fondatoarea revistei VIP Magazin, Rodica Ciorănică, a venit cu o replică pentru cei care au refuzat distincțiile și le-a spus să aducă premiile în redacție.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării