main logo
819

Imagini spectaculoase cu Eva Longoria după naștere

La aproape un an de când a devenit mămică pentru prima oară, Eva Longoria se mândrește cu silueta ei. Actrița a purtat o ținută îndrăzneață la ediţia din acest an a Billboard Music Awards, care a avut loc în Las Vegas.

Imagini spectaculoase cu Eva Longoria după naștere

Actrița de 44 de ani și-a etalat picioarele tonifiate și talia suplă, într-o ținută decupată în partea din față, rochia ei neagră lăsând la vedere parţial ceea ce trebuia să fie o lenjerie intimă, transmite Știri.md cu referire la unica.md.

Este vizibil că actriţa a reuşit să dea jos surplusul de kilograme acumulate în timpul sarcinii, aceasta revenind la greutatea pe care o avea înainte de a rămâne însărcinată.

În ceea ce priveşte kilogramele luate în plus, Eva a vorbit tot timpul destul de relaxat legat de ele: “Eu, pur şi simplu, nu cedez presiunii. Dacă oamenii au început să-mi spusă să mă grăbesc să scap de excesul de greutate, nu stau să-i ascult”.

“I-am acordat trupului meu timp să se acomodeze cu perioada postpartum şi post-sarcină”, a declarat cea care a început, de câteva luni, să aibă grijă la tot ce mănâncă şi s-a apucat de sport, de masaj și alte proceduri anti-celulitice. Iar rezultatele sunt mai mult decât evidente!


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării