main logo
1445

Halle Berry a pozat goală în cadă. Cum arată actrița la 52 de ani

Halle Berry este una dintre cele mai sexy și atrăgătoare vedete de la Hollywood. Deși a ajuns la 52 de ani, fosta Bond girl încă impresionează prin felul în care arată cu sau fără machiaj.

Halle Berry a pozat goală în cadă. Cum arată actrița la 52 de ani

Ultima fotografie postată de aceasta pe Instagram este dovada clară a felului în care reușește să se mențină în formă, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro. 

În fotografia care i-a înnebunit pe fani, actrița apare goală în cadă, acoperindu-și părțile intime cu spumă, și se uită jucăuș spre camera foto. 

Ea este nemachiată și are părul prin cu o eșarfă de mătase. 

Alături de fotografie, Berry a scris: „A fost o zi foarte lungă, dar tot timpul îmi fac timp pentru #SelfCareSunday în baia mea cu bule”. Recent, Halle Berry, a publicat, pe contul său de Instagram, o fotografie în care arată că și-a făcut pe spate un tatuaj imens. 

Halle Berry este o actriță americană și fost fotomodel. În anul 2002 ea a câștigat Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță pentru performanța sa din filmul Monster’s Ball. 

Este una dintre cele mai bine plătite actrițe de la Hollywood. De asemenea, este considerată ca fiind una dintre cele mai sexy vedete din lume. 


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării