main logo
1197

Gloria Gorceag radiază de fericire: Cum arată la 35 de săptămâni de sarcină

Au rămas câteva săptămâni până va deveni din nou mămică, iar astăzi a decis să-și bucure prietenii virtuali cu o nouă fotografie în care își afișează cu mândrie burtica de gravidă.

Zâmbete de la Gloria Gorceag: Cum arată la 35 de săptămâni de sarcină

Gloria Gorceag radiază de fericire și răspândește energie frumoasă în cele mai recente imagini, transmite Știri.md cu referire la ea.md.

Dacă sunteți mămici cu acte în regulă, atunci cu siguranță știți cât de nerăbdătoare de a vă ține pruncul în brațe ați fost în ultimul trimestru de sarcină.

Probabil și Gloria Gorceag simte la fel, dar până vine ziua cea mare se bucură de aceste momente unice în care bebelușul este cel mai aproape de ea, chiar sub inimă.

După ce, la începutul lunii mai, artista și prezentatoarea TV și-a bucurat prietenii virtuali cu mai multe fotografii, realizate într-o superbă livadă cu pomii în floare, astăzi aceasta a adăugat o nouă imagine cu burtica de gravidă.

„Sunt cam multe poze cu burtica pe aici, dar cine știe dacă mai repet experiența vreodată, așa că imortalizez fiecare unghi 😁#35saptamani”

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării