main logo
1260

Gina Pistol a făcut marele anunţ: O să mă mărit când...

Gina Pistol a oferit primele declaraţii după apariţia zvonurilor conform cărora nu ar mai forma un cuplu cu Smiley.

Gina Pistol a făcut marele anunţ: O să mă mărit când...Gina Pistol a precizat că este o femeie care oferă libertate partenerului.

Fostul iepuraş Playboy a precizat că este o femeie care oferă libertate partenerului şi că, la un moment dat, va ajunge în faţa altarului alături de persoana potrivită, scrie cancan.ro.

„M-am educat singură. Sunt la un nivel în care nu mai am gelozii şi posesivitate. Omul de lângă mine are libertatea să facă ce vrea, atât timp cât o face cum trebuie. Sunt foarte bine în această relaţie. Mă deranjează când oamenii mă compătimesc şi îmi spun: Săraca de Gina. 

Nu sunt o femeie oarecare, totuşi. Sunt o femeie mişto, independentă şi muncesc. O să mă mărit când o să simt, cu cine o să vreau, când o să vrea Dumnezeu. Nu am înşelat niciodată, deoarece nu ştiu să mint", a declarat Gina Pistol la un post de televiziune.

Altfel, Gina Pistol s-a întâlnit, luni, cu unul dintre colegii de la muncă. Aflată în braţele lui DJ Silviu, acesta i-a transmis un mesaj iubitului prezentatoarei. “Smiley, fata e la noi!”, a scris artistul în dreptul imaginii.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării