main logo
817

Fostul soţ al lui Meghan Markle s-a căsătorit cu o moştenitoare bogată

Când Meghan Markle a decis să pună capăt căsătoriei sale cu producătorul Trevor Engelson, în august 2013, actriţa i-a restituit verigheta şi inelul de logodnă, notează online ziarul spaniol ABC.

Fostul soţ al lui Meghan Markle s-a căsătorit cu o moştenitoare bogată

Este ceea ce relatează Andrew Morton în cartea sa biografică "Meghan a Hollywood Princess", unde relatează cu multe detalii modul în care s-a destrămat după trei ani şi jumătate această căsnicie, transmite Știri.md cu referire la Agerpres.ro

Fosta actriţă americană a trecut însă pagina şi s-a căsătorit anul trecut cu prinţul Harry al Marii Britanie, iar anul acesta s-a născut primul său copil.

La rândul său, Trevor a avut început o relaţie cu dieteticiana Tracey Kurland în noiembrie 2017, iar la mijlocul anului trecut el s-a logodit la Miami cu iubita sa care este totodată o moştenitoare bogată.

Şapte luni de relaţie au fost suficiente pentru a o cere în căsătorie pe iubita sa şi spune din nou "da".

"Sunt cel mai fericit om din lume!! Pregătiţi-vă de petrecere", a scris producătorul sub o imagine în care cei doi apar îmbrăcaţi în mire şi mireasă. Mireasa în vârstă de 31 de ani este fiica lui Stanley Kurland, om de finanţe care a făcut avere în epoca tulbure a crahului imobiliar din 2008.

Rapiditatea cu care s-a recăsătorit Trevor a trezit tot felul de comentarii în presa internaţională, iar unii l-au suspectat chiar că a dorit să-i facă în ciudă lui Meghan, fiind adevăratul motiv pentru care s-a grăbit să ceară mâna altei femei.

Producătorul şi-a organizat nunta cu dieteticiana Kurland în rit evreiesc la Montecito, în California.

A fost o nuntă sobră la care au asistat mai puţine persoane cunoscute decât la precedenta cununie cu fosta actriţă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării