main logo
1395

Forbes: Kim Kardashian a devenit miliardară. De unde provine averea ei

Kim Kardashian a fost inclusă marţi, pentru prima dată, pe lista cu miliardari a revistei Forbes.

Forbes: Kim Kardashian a devenit miliardară. De unde provine averea ei

Averea lui Kim Kardashian provine în special din brandului de produse de înfrumuseţare KKW Beauty şi din linia de lenjerie modelatoare SKIMS, deţinute de vedeta reality TV, precum şi a câştigurilor pe care le-a obţinut în urma apariţiilor televizate, informează agenţia DPA, transmite Știri.md creferire la protv.ro.

Averea lui Kim Kardashian a înregistrat un salt în ultimele luni, potrivit Forbes. În octombrie anul trecut, vedeta avea o avere evaluată la 780 milioane de dolari.

Forbes a apreciat marţi veniturile provenind din KKW Beauty la aproximativ 500 de milioane de dolari, iar cele din SKIMS la 225 de milioane de dolari.

Reuşita vedetei din show-ul reality TV ″Keeping Up with the Kardashians″⁣ vine la aproximativ doi ani după ce sora ei vitregă, Kylie Jenner, a fost inclusă de Forbes în topul miliardarilor după succesul brandului ei de cosmetice.

În luna aprilie 2020, Forbes a anunţat că soţul lui Kim Kardashian, rapperul şi antreprenorul Kanye West, de care vedeta de reality-show a cerut oficial divorţul în acest an, devenise miliardar, cu o valoare a averii nete estimată la 1,3 miliarde de dolari.

West a trimis ulterior un mesaj către Forbes, susţinând că cifra ar fi mult mai mare. ″Nu este un miliard’’, a scris West.

″Sunt 3,3 miliarde, pentru că nimeni de la Forbes nu ştie să numere″⁣, a adăugat rapperul.

Luna trecută, Bloomberg a scris că valoarea netă a averii lui West ar putea depăşi în prezent 6 miliarde de dolari.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării