main logo
728

Familia regală britanică se mărește: Prințesa Beatrice a născut o fetiţă

Prințesa Beatrice, 33 de ani, și soțul ei, milionarul Edoardo Mapelli Mozzi, au devenit părinți.

Familia regală britanică se mărește: Prințesa Beatrice a născut o fetiţăFoto: libertatea.ro

Nepoata reginei Elisabeta a II-a a născut sâmbătă noapte primul ei copil, o fetiță, la spitalul Chelsea și Westminster din Londra, a anunțat luni Palatul Buckingham într-un comunicat, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro.

„Bunicii și străbunicii noului bebeluș au fost informați și sunt încântați de această veste. Familia ar dori să mulțumească întregului personal de la spital pentru îngrijirea minunată. Alteța Sa Regală și copilul ei sunt amândoi într-o stare foarte bună de sănătate, iar cuplul așteaptă acum cu nerăbdare să-și prezinte fiica fratelui ei mai mare, Christopher Woolf”, a transmis Palatul Buckingham într-un comunicat. 

De asemenea, într-o postare pe Twitter, prințesa Beatrice a spus că este „încântată” să „împărtășească vestea sosirii în siguranță” a fiicei cuplului. 

„Suntem încântați să anunțăm sosirea în siguranţă pe lume a fiicei noastre, sâmbătă, 18 septembrie 2021, la ora 23.42, la Spitalul Chelsea and Westminster, din Londra. Mulțumesc echipei moașe și tuturor celor de la spital pentru îngrijirea minunată”, se arată în postare. 

Prințesa Beatrice s-a căsătorit în plină pandemie, anul trecut, pe 17 iulie, cu Edoardo Mapelli Mozzi, un magnat italian divorțat, tatăl unui băiețel. 

Beatrice este fata cea mare a lui Sarah Ferguson și a prințului Andrew, căzut în dizgrație din cauza unui scandal sexual. Edoardo Mapelli Mozzi are afaceri cu imobiliare. 

Acesta i-a cerut mâna lui Beatrice în septembrie 2019, în timpul unui weekend romantic în Italia, țara lui de baștină.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării