main logo
9540

Emilian Crețu a confirmat că Nina și Renato Usatîi formează un cuplu

În cadrul emisiunii „O Seară Perfectă”, pe Emilian Crețu l-a așteptat și o provocare din partea Anișoarei Loghin.

Emilian Crețu a confirmat că Nina și Renato Usatîi formează un cupluFoto: galben.md

Prezentatoarea i-a pregătit un joc în care actorul trebuia să răspundă la niște întrebări, iar în cazul în care acesta nu dorea să spună despre ce întrebare este vorba, trebuia să mănânce ceva iute, transmite Știri.md cu referire la galben.md.

În cadrul jocului, Emilian a făcut și o declarație pe care mulți au așteptat-o. Actorul a spus că sora lui, Nina, și Renato Usatîi au o relație adevărată și sunt fericiți împreună.

La întrebarea „Îți place iutele?”, Emilian și-a dat seama ce îl așteaptă, întrucât Anișoara Loghin a pregătit o provocare pentru el, care se numește „Spui tot ori mănânci iute”. În total erau cinci întrebări, iar dacă Emilian nu dorea să răspundă, el trebuia să mănânce ceva foarte iute.

La prima întrebare, actorul a răspuns „Ionel Istrati”, iar întrebarea sună astfel: „Dacă ai ajunge pe o insulă pustie cu Anatol Melnic, Ionel Istrati și Dorin Galben, pe cine l-ai da la crocodil? L-aș da pe Ionel Istrati, pentru că știi tu de ce”.

Următoarea întrebare: „Care crezi că este cel mai sexy bărbat din Republica Moldova? Eu cred că sunt eu, cu siguranță”, a spus cu încredere Emilian Crețu.

Cea de-a treia întrebare invitatul a refuzat să o citească, dar răspunsul său era 290.000 de euro. Rămâne a fi o enigmă. 

„Dacă ai alege o mamă surogat pentru copilul tău, pe cine ai alege: Tany Vander, Dianna Rotaru sau Anișoara Loghin? Pregătește-te, căci te aleg pe tine. Spune-i bărbatului tău că pe un an de zile ești ocupată”, a glumit invitatul.

Încă un secret pentru noi a fost o altă întrebare, pe care nu o cunoaștem, însă Emilian a menționat două nume destul de populare în Moldova. Este vorba despre Igor Dodon și Dorin Chirtoacă. 

Care este salariul tău lunar? - o altă întrebare din joc. „Cred că deja toți știu, câteva mii de euro”, a spus Emilian Crețu.

Ultima întrebare a sunat în felul următor: „Dacă ar exista doar acești trei bărbați pe pământ, Renato Usatîi, Gabriel Stati și Gabriel Nebunu, pe care l-ai alege ca soț pentru Nina? Cred că deja nu este un secret. Din moment ce, în prezent, Nina este iubita lui Renato Usatîi, cred că ar fi tâmpit din partea mea să zic Gabriel Nebunu”, a menționat Emilian.

De când Nina este împreună cu Renato, Emilian spune că o vede foarte rar pe sora sa acasă.

„Din moment ce a fost publicat pe rețelele de socializare, e normal că e un subiect deschis. A fost știrea următorilor cinci sute de ani. Acum este acasă, pentru că Renato nu este, dar mâine iar o pierd. Ea vine doar din când în când și îmi zice că ar trebui să fac curat în casă. E foarte fericită și acum, lăsând la o parte toate glumele și răutățile, ea chiar este fericită și mă bucură foarte mult acest lucru”.

După cum menționează actorul, Nina Crețu se înțelege destul de bine cu Renato Usatîi.

„Noi cumva îl putem ridica în slăvi și tot noi îl putem da în jos, pentru că noi ne facem o impresie de o persoană fără să o cunoaștem. Noi, când ne-am întâlnit pentru prima dată, credeam că vom fi total opuși ca gândire și ca tot. În primul rând, vreau să spun că este un tip foarte deștept. Eu aș vrea să fiu deștept ca și el, pe bune. Are un simț al umorului jos pălăria”, a mai spus Emilian Crețu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării