main logo
1103

Electric Castle 2023: Cine va cânta și cât costă biletul la festival

Au mai rămas doar patru luni până când începe Electric Castle, iar organizatorii au anunțat line-up-ul complet.

Electric Castle 2023: Cine va cânta și cât costă biletul la festival

Capete de afiș sunt Macklemore, Chemical Brothers, Iggy Pop, George Ezra, Pendulum, și Jamie xx, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

Pe lângă ei, alți 300 de artiști vor aduce muzică live și experiența unui festival de neuitat.

Cei peste 300 de artiști și DJ ajung pe domeniul castelului Banffy din Bonțida, între 19 și 23 iulie, la a IX-a ediție a festivalului.

Macklemore este primul artist rap care ajunge cap de afiș la o ediție Electric Castle. Artistul a reușit să rămână memorabil cu "Thrift Shop", "Heroes" sau "Same Love". În această vară, la primul său concert din România, vine cu un album lansat de curând și cu un show care să compenseze absența de pe scenele din ultimii ani.

Jamie xx se alătură The Chemical Brothers și Peggy Gou în categoria headliners din muzica electronică. Artistul din spatele fenomenului The xx s-a concentrat în ultimii ani pe cariera solo și este recunoscut ca un expert în improvizații live.

Anul acesta, la Electric Castle vă așteaptă nu mai puțin de 11 scene

Renate Rozenberg, PR Electric Castle: „Revin și două scene foarte iubite - scena de reggae, hip hop și trap. Avem pentru prima oară, după mulți ani, o scenă indoor, gândită ca un club, o suprafață mult mai mare. Va fi cu totul diferit astfel încât peste 20.000 de oameni vor sta acolo și vor simți o experiență 24 din 24 foarte intensă”.

Line-up-ul este completat de artiști români precum: Ian, Oscar, Șatra BENZ, Bitză, Nane sau Macanache.

Prețul biletelor pornește de la 100 de euro și ajunge la 300. Bani la care mai trebuie să adăugați cel puțin 40 de euro pentru un loc în EC Village, campingul festivalului. Însă trebuie să vă grăbiți, deoarece organizatorii anunță că locurile de cazare sunt aproape epuizate.

Ați depistat o greșeală Evidențiați cuvântul și apăsațictrl+enter

Raportați o greșeală

Eroare în text:......
Distribuie știreaDistribuie

Spune-ne opinia ta

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării