main logo
75376

Edward Sanda, furios după ce s-a căsătorit cu Cleopatra Stratan

Edward Sanda are toate motivele să fie fericit. S-a căsătorit cu Cleopatra Stratan, iar evenimentul a fost unul superb. Cu toate acestea, artistul este supărat din câteva motive.

Edward Sanda, furios după ce s-a căsătorit cu Cleopatra Stratan

El a vorbit în mediul online despre un lucru care l-a supărat destul de tare, transmite Știri.md cu referire la playtech.ro.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au căsătorit religios

Sătul ca oamenii să îi comenteze fiecare decizie, apariție și declarație, Edward Sanda a răbufnit. Motivul a fost faptul că internauții au comentat intens nunta lui cu Cleopatra Stratan.

Cei doi însurăței s-au căsătorit religios în Chișinău. Cei doi au avut înainte o petrecere, după cununia civilă.

Artistul le-a transmis fanilor un mesaj, alături de o fotografie cu soția lui.

„Astăzi ne-am cununat în fața lui Dumnezeu la Chișinău! 😌❤️ Mulțumim, Doamne, pentru tot ce trăim!”, a scris Edward Sanda pe Instagram.

Fanii au reacționat cu mesaje de felicitări și i-au complimentat pentru felul în care au ales să se îmbrace.

„Doamne ajuta!Cununia religioasă este ceva de suflet şi cea mai importantă pentru un cuplu!Să fiți fericiți!❤️❤️❤️/ Cât de simplu şi frumos, Dumnezeu să vă fie călăuzitor în noua viață împreună !🤗😇/

Casă de piatra. O viață plină de bucurii, sănătate, înțelegere, să nu va despartă nimic pînă la sfîrșitul vieții. Chiar dacă mulți cîrcotesc că Cleo este mică pt pasul cel mare, voi să demonstrați că nimeni nu vă poate despărți”, sunt câteva dintre comentariile de la postarea artistului.

Edward Sanda a răbufnit, la scurt timp după nuntă

Cu toate că multe mesaje îi felicitau pe cei doi, nu au lipsit de la postare nici cuvintele răutăcioase la adresa artiștilor.

Mulți au comentat felul în care Cleopatra și iubitul ei s-au îmbrăcat pentru cununia religioasă, dar și faptul că nu au avut nași.

Edward Sanda a răbufnit și le-a spus oamenilor ce părere are despre comentariile lor.

„Da! Se poate și fără nași! Da! Se poate și în adidași în loc de pantofi! Da! Se poate să fie și mai simplu! Da! Se poate să fie așa cum vrei tu și nu cum vor alții!

Renunțați, vă rog, la preconcepții învechite care nu mai fac parte din secolul ăsta! Se poate să iubești. Să te căsătorești și să trăiești fericit și dacă nu faci 100000 de tradiții și obiceiuri că „așa se face”

E alegerea noastră să nu ținem cont de ceea ce au ținut alții! #livinginthepresent”, a fost mesajul artistului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării