main logo
447

Ed Sheeran, despre spectacolele de decernare a premiilor: Pline de ură

La câteva zile de la gala MTV VMA 2021, Ed Sheeran a vorbit despre ce simte în legătură cu aceste spectacole de premiere a artiștilor din America și cum diferă de cele realizate în Anglia.

Ed Sheeran, despre spectacolele de decernare a premiilor: Pline de urăFoto: Hello Magazine

Cântărețul britanic, în vârstă de 30 de ani, a vorbit despre subiect într-un interviu pentru podcastul „The Julia Show" al platformei Audacy, transmite Știri.md cu referire la ziarulnațional.md.

Ed Sheeren a dezvăluit că, deși majoritatea artiștilor prezenți la astfel de spectacole sunt drăguți, atmosfera este de multe ori inconfortabilă și plină de ură, din cauza competiției.

„Sala este plină de resentimente și ură față de toți ceilalți și este o atmosferă destul de incomodă. Toți artiștii sunt oameni dulci, dar sunt înconjurați de persoane care vor să câștige ei, așa că este un artist înconjurat de zece oameni și un alt artist înconjurat de alte zece persoane și toată lumea se uită urât unii la alții", a spus autorul hitului „Shape of You".

Cu toate acestea, Ed Sheeran a clarificat că atmosfera la care se referă nu are legătură cu gala MTV Video Music Awards, care a avut loc duminică.

„Nu are nimic de-a face cu MTV sau cu spectacolul de premiere, este vorba de toate celelalte gale de premiere, premiile Billboard, GRAMMYs ... AMAs. Este doar o mulțime de oameni care doresc ca alți oameni să eșueze și nu-mi place asta".

Ed Sheeran a adăugat, de asemenea, că astfel de lucruri nu le-a experimentat acasă, în Anglia.

„În Anglia, spectacolele noastre de premiere sunt evenimente la care toată lumea se îmbată și nimănui nu-i pasă cine câștigă sau pierde, este doar o noapte bună", a spus artistul. citat de profm.ro.

Potrivit lui Sheeran, el nu este singurul care se simte așa:

„Oamenii au același sentiment ca mine la aceste spectacole de premiere”, a spus el. „Am vorbit cu oamenii și sunt ceva de genul: „M-am simțit foarte deprimat după aceea”. Atmosfera nu este deloc frumoasă... Este o atmosferă în care mă simt oribil. Plec de acolo simțindu-mă trist și nu-mi place".

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării