main logo
1130

Ecografia pe unghii, suvenir îndrăzneț pentru gravide

Toate gravidele arată întotdeauna bine. Părul și mai ales unghiile se întăresc și strălucesc mai mult.

Ecografia pe unghii, suvenir îndrăzneț pentru gravide

Dar multe femei se tem să apeleze la unghiile tehnice în timpul sarcinii pentru a nu afecta sănătatea copilului din burtică. Specialiștii în medicină fetală susțin însă că manichiura cu gel sau unghiile acrilice nu afectează sarcina, relatează Știri.md cu referire la tabu.ro.

Iar pentru a întâmpina copilașul așa cum se cuvine, un salon de înfrumusețare din Marea Britanie a lansat cea mai trăznită modă pentru femeile însărcinate: manichiura cu ecografie pe unghii. Lansată inițial ca o formă de artă, această idee îndrăzneață a fost rapid adoptată de multe gravide.

Această manichiură oferă clientelor cu burtică șansa să-și poarte chipul copilului nenăscut pe unghii. Iar așa viitoarea mămică va putea toată ziua să privească imaginea micuțului ei, pentru că salonul despre care vorbim, Serenity Hair and Beauty, personalizează unghiile. Trebuie doar să aibă la îndemână o ecografie recentă în format 2D.

Totul a pornit de la o clientă care a pierdut sarcina și a cerut o manichiură specială. Gravida și-a pozat apoi unghiuțele, le-a postat pe Instagram și imaginea a devenit virală. La scurt timp, cererile pentru o astfel de manichiură au curs gârlă.

Manichiurista și-a pus astfel la mare încercare talentul de tehnician în unghii false. „S-a dovedit a fi o idee minunată mai ales pentru gravidele care au suferit un avort spontan sau au născut copii prematuri și apoi au murit”, a mărturisit artista care a lansat această modă. Unghiile pictate pot fi apoi păstrate ca suvenir pentru că pot fi înlăturate cu succes de pe unghii.

Manichiura cu ultrasunetele este ideală de purtat la botezul bebelușului sau poate fi folosită ca o idee de anunțare a sexului bebelușului.



Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării