main logo
35021

Drama influencerei Nicusea: Mă întreb cât timp o să mai suport

Fostul iubit al Veronicăi Todorova (@nicuseaa), Ion Frunza (@ivanwhite777) a repostat câteva imagini video cu tânăra care își dezvăluia drama pe contul său de Instagram.

Drama influencerei Nicusea: Mă întreb cât timp o să mai suportFoto: Instagram

El a scris că este îndurerat și nu-și dă seama ce ar fi făcut-o să-și pună capăt zilelor. „Uneori, mă întreb cât o să mai suport”, spunea aceasta în una din stories-uri, transmite Știri.md cu referire la Realitatea.md.

„Uneori, mă mir cât sunt de puternică. Cât rahat suport. Eu înțeleg că nimeni în afară de mine nu mă va putea ajuta. Nu am un umăr. Nimeni nu-mi va spune: Nika, relaxează-te, totul va fi bine. Mă am pe mine și gata. … Mereu am trăit singură, pentru mine. Pur și simplu, nu mai am pentru cine…”, spune Nicusea în imaginile video, când încă era în viață.

Și alți influenceri moldoveni au confirmat că, ultima perioadă, tânăra plângea des în stories-uri. Unii din aceștia sunt de părere că nu a făcut față comentariilor negative din mediul online. Sunt și din cei care bănuiesc o dragoste neîmpărtășită la mijloc.

Oamenii legii urmează să stabilească circumstanțele care au influențat-o să recurgă la gest.

Amintim că Veronica Todorova a sărit în gol de la balconul unui bloc din capitală, aseară. Înainte de asta, a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu un fundal negru, însoțit de mesajul: „Sfârșit”. 

Anul acesta urma să împlinească 25 de ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării