main logo
1889

Dragostea din tei, interpretată de o trupă germană de folk metal

O trupă de folk metal din Germania, Feuerschwanz, a făcut un cover după melodia „Dragostea din tei” cu care trupa O-Zone făcea furori în anii 2000.

Dragostea din tei, interpretată de o trupă germană de folk metalFoto: Captură video

Nemții au combinat versurile basarabenilor cu chitare electrice, tobe, armuri, vase vikinge și dragoni, caracteristice stilului „medieval metal”, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

Videoclipul a fost postat pe Youtube de una dintre cele mai mari case de discuri de muzică metal din Europa. În două zile a sărit de 200 de mii vizionări, iar în comentarii sunt mulți români, dar și străini, care felicită trupa din Germania pentru clip, dar și pentru pronunție.

Nu este pentru prima dată când ritmul remixat al melodiilor lansate de trupa O-Zone asigură succesul unor artiști străini. Cel mai urmărit vlogger francez a dat lovitura în noiembrie anul trecut cu o melodie pe care o cântă în limba română. 

Piesa lansată de Squeezie s-a situat în topul celor mai ascultate pe Deezer în România și pe Spotify în Franța. 

Melodia „Time Time”, o parodie după muzica anilor 2000, avea ca temă fericirea de mânca un pepene fără sâmburi și parodia, între altele, și hit-ul „Dragostea din Tei”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării