main logo
2776

Dezvăluiri de la Olga Verbițchi: M-am săturat să trăiesc viața mamei

Tânăra interpretă din Republica Moldova Olga Verbițchi face dezvăluiri uluitoare despre relația pe care o are cu familia sa, în special părinții săi.

Dezvăluiri de la Olga Verbițchi: M-am săturat să trăiesc viața mamei

Cea care a câștigat sezonul 6 X Factor pe când era o adolescentă în vârstă de 15 ani susține că mama sa nu o susține și o judecă de cele mai multe ori pentru anumite acțiuni. Declarațiile au fost făcute în cadrul interviului #fărăprotocol cu Dorin Galben, transmite Știri.md cu referire la Realitatea.md.

„Eu nu sunt înțeleasă. Fiecare artist mare, chiar și Billie Eilish, este Billie Eilish datorită echipei pe care o are în spate, părinții, e altfel. Ei o acceptă așa cum este, pe mine mă judecă pentru că sunt altfel. E foarte complex subiectul ăsta și sunt sigură că mamei nu-i va plăcea, dar eu m-am săturat să trăiesc viața mamei mele, eu vreau să o trăiesc pe a mea. Pe mine foarte des părinții mă judecă de acțiunile pe care le fac, pentru mine sunt corecte. Eu fac aceleași lucruri pe care le face Billie Eilish și eu sunt judecată pentru asta, în timp ce ea este susținută pentru asta. Mi se pare un pic incorect”, a declarat Olga.

Chiar dacă are 20 de ani și poate lua propriile decizii, Olga afirmă că este greu atunci când cineva te sâcâie.

„Da, dar e greu când este cineva la urechea ta îți pompează: nu-i ghini, nu-i ghini, nu-i ghini. Înțelegi? E greu. Eu ies din casă. Când mama începe o conversație, eu ies din casă să mă plimb. Eu nu-i judec. Asta le cer, să nu mă judece. Eu le-am zis: noi suntem două personalități diferite. Voi doi și eu nu am nicio legătură cum gândim. Eu gândesc altfel. Eu sunt din altă generație. Eu văd lucrurile altfel. Pentru mine este interesant să-mi pus trei piercing -uri în nas și să-mi pară o experiență nice. Mie îmi este mai interesant așa decât să mă fac „monașcă (n.r. călugăriță)” și să stau așa ca să nu zică tanti Zina nu știu ce. Pe mine nu mă interesează. Mama este foarte manipulată de lumea din jurul ei, de oameni, de comentarii”, a concluzionat tânăra interpretă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării