main logo
1308

De ce a făcut Andreea Bălan stop-cardiac în sala de nașteri

Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană.

De ce a făcut Andreea Bălan stop-cardiac în sala de nașteri

Din fericire, situația a fost gestionată cu succes de echipa medicală excepțională de la spitalul Sanador, cel mai performant spital privat din România, transmite Știri.md cu referire la Cancan.ro.

Specialistul a explicat de ce artista a ajuns să sufere complicații în sala de nașteri.

„Pentru că am primit mai multe solicitări din partea ziariștilor, cu acordul familiei vă informăm că evoluția și starea de sănătate a artistei Andreea Bălan s-au îmbunătățit semnificativ în această noapte. Familia ei a putut să o viziteze. Andreea Bălan a fost transferată din secția ATI în salon de îngrijire post-natală, iar starea ei de sănătate este în continuare monitorizată de echipa medicală care o îngrijește.

Artista Andreea Bălan a trecut printr-o întervenție chirurgicală cezariană, în timpul căreia a suferit o complicație critică/majoră ce nu putea fi prevăzuta la consulțiile sau prin investigațiile anterioare, dar care a fost gestionată cu succes de echipa medicală. Ca și în cazul tuturor pacienților, spitalul nostru respectă dreptul lor la viața privată, astfel că niciun detaliu medical nu va fi oferit opiniei publice făra acordul familiei”, au explicat reprezentanții spitalului la care a născut Andreea Bălan.

Luni, în timpul operației de cezariană, Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator. Terifiantul anunț a venit chiar de la soțul cântăreței, George Burcea, prin intermediul unui site de socializare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării