main logo
549

David Hasselhoff îi îndeamnă pe germani să se vaccineze împotriva COVID

Actorul David Hasselhoff le cere cetățenilor germani să meargă să se vaccineze, într-o serie de clipuri video și imagini publicate pe contul de Twitter al Ministerului Sănătății din Germania, informează CNN.

David Hasselhoff îi îndeamnă pe germani să se vaccineze împotriva COVIDColaj: știri.md

Vorbind în fața camerei, vedeta serialelor "Baywatch" și "Knight Rider" spune că vaccinarea este cea mai bună cale prin care oamenii își pot redobândi libertatea. La un moment dat, Hasselhoff își ridică mâneca pentru a arăta un mic leucoplast pe brațul său drept, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

"Ce îmi doresc este ca viața să revină la normal, libertate, libertatea de a mă vaccina și de a călători. Cea mai importantă experiență din pandemie pentru mine este moartea", spune Hasselhoff. 

"Provoacă moartea. Vaccinați-vă. Este sfatul pe care îl dau tuturor din America, din lume și din Germania".

David Hasselhoff este un personaj cunoscut în Germania, unde a părut în 1989 suspendat deasupra Zidului Berlinului în ajunul Anului Nou, cântând cântecul său "Căutând libertatea". Zidul Berlinului, care împărțise în două capitala Germaniei timp de zeci de ani, căzuse cu șase săptămâni mai devreme.

Cu toate acestea, clipurile de promovare a procesului de vaccinare au fost criticate în ultima perioadă în Germania, oamenii susținând că nu există suficiente doze în anumite zone din țară, din cauza aprovizionării deficitare.

Începând de luni, orice persoană peste 12 ani din Germania se poate programa pentru a se vaccina împotriva COVID-19, a anunțat ministerul Sănătății. 

În aceeași zi, ministrul Jens Spahn a scris pe Twitter că peste 55 de milioane de doze au fost administrate până în acel moment.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării