main logo
1377

Dan Balan, omagiat: Unicul artist din Moldova nominalizat la premiul Grammy

Dan Balan este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți ai Republicii Moldova, hitul său mondial „Dragostea din Tei”, s-a situat în topul chart-urilor din mai bine de 30 de țări, iar în calitate de co-autor al hitului „Live Your Life”, interpretat de cântăreața americană Rihanna și rapper-ul T.I., Dan Balan a fost nominalizat pentru premiul Grammy.

Dan Balan, omagiat: Unicul artist din țară nominalizat la premiul Grammy

Dan Balan s-a născut pe 6 februarie 1979 la Chișinău. De-a lungul carierei sale, acesta a câștigat mai multe premii internaționale, printre acestea se numără Echo Awards și MTV Video Music Awards. Interpretul este fondatorul faimosului trio O-Zone și, de asemenea, este autorul și producătorul hitului mondial „Dragostea din Tei”, situat în topul chart-urilor din mai bine de 30 de țări și vândut în mai mult de 12 milioane de copii pe tot mapamondul. Printre colaborările sale se găsesc interpreți de talie mondială precum Jack Joseph Puig, Rihanna, T.I., Bob Clearmountain, Chris Lord-Alge, Tony Maserati, Andrea, Bertolini, Corey Gibson, Jesse Dylan, Vera Brejneva și alții, transmite Știri.md cu referire la diez.md

În continuare vă propunem a savura câteva minute de nostalgie și a audia cele mai cunoscute piese ale artistului pe fundalul cărora fiecare din noi măcar odată am avut o petrecere.

Spune-ne opinia ta

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării