main logo
11670

Dabija, despre relația cu Botgros: A venit când mi-era cel mai greu

Anișoara Dabija adunat în jurul său multe discuții, iar de cele mai mult ori cu jumătate de glas. În cadrul emisiunii „Iubește Viața” de la TV8, interpreta de muzică populară a dat jos toate măștile și a povestit despre fiica sa Nicoleta și relația pe care o are cu tatăl acesteia, maestrul Nicolae Botgros, despre care spune că a apărut în viața sa, când îi era cel mai greu.

Dabija, despre relația cu Botgros: A venit când mi-era cel mai greuFoto: tv8.md

Artista susține că această binecuvântare, le-a oferit amândurora șansa de a se bucura încă odată de un copil. Anișoara Dabija spune că Nicolae Botgros este un tată perfect, care a apărut în viața interpretei când i-a fost ei cel mai greu, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

„Dacă eu o iubesc extraordinar de mult, ce să mai zic de maestrul. Viața ne-a oferit șansa să ne mai bucurăm încă odată de acest copilaș. Maestrul o iubește extraordinar de mult... Este zilnic alături de ea, mergem la grădiniță, iese la plimbare. Este un tată perfect, dintotdeauna am observat dragostea asta a maestrului față de copii. 

Maestrul a venit în viața mea când mi-era cel mai greu, când nu mergea căsnicia și eram deprimată și eram într-un punct foarte greu și urât. Maestrul este un om foarte bun și un psiholog foarte bun, care m-a ajutat foarte mult să ies din acea perioadă. Dacă nu era Nicoleta, nu știu dacă ieșeam cu adevărat din acea poveste pe care am trăit-o și dacă aveam puterea de a merge mai departe, fiindcă mereu îmi era frică că nu mă voi descurca cu doi copii”, a dezvăluit interpreta de muzică populară.

Deși a născut o fetiță, care i-a schimbat radical viața și de care se bucură în fiecare zi, Anișoara Dabija regretă cel mai mult că a făcut-o să sufere pe regretata soție a maestrului Nicolae Botgros, Lidia Bejenaru.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării