main logo
954

Cum și-au marcat 3 luni de relații moldoveanca de la Dom 2 și iubitul ei

În timp ce mulți nu le-au prevestit o relație de durată, Anastasia Iacub și iubitul ei, Saimon Mardanshin, sunt mai fericiți ca niciodată, la trei luni de la intrarea moldovencei în proiectul „Dom 2”.

Cum și-au marcat 3 luni de relații moldoveanca de la Dom 2 și iubitul ei

În toată această perioadă, Miss Moldova 2015, Anastasia Iacub, și unul dintre cei mai râvniți burlaci de la Dom2, Saimon Mardanshin, au avut oportunitatea de a se cunoaște mai bine, au călătorit împreună pe insule exotice, s-a distrat și au încercat să treacă peste neînțelegeri pentru a da o șansă relației lor, transmite Știri.md cu referire la Unica.md.

Cei doi se înțeleg de minune, par foarte îndrăgostiți, iar Saimon se simte de-a dreptul cucerit de frumusețea, gingășia și inteligența moldovencei, răsfățându-și iubita cu gesturi tandre și dulci.

,,Ne bucurăm în fiecare zi! Suntem împreună de 3 luni, dar se pare că a trecut un an întreg. Ne ascultăm reciproc, ne respectăm, avem încredere și iubim”, a menționat Anastasia, în descrierea unui filmuleț, pe pagina sa de Instagram.

Cuplul pozează deseori în ipostaze fierbinți și își delectează urmăritorii virtuali cu poze siropoase, etalându-și corpurile bine lucrate. Fanii se bucură pentru relația acestora, susținând că cei doi formează unul dintre cele mai admirate cupluri din proiect.



Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării