638
0
Cum și-au marcat 3 luni de relații moldoveanca de la Dom 2 și iubitul ei
638
0

În timp ce mulți nu le-au prevestit o relație de durată, Anastasia Iacub și iubitul ei, Saimon Mardanshin, sunt mai fericiți ca niciodată, la trei luni de la intrarea moldovencei în proiectul „Dom 2”.

În toată această perioadă, Miss Moldova 2015, Anastasia Iacub, și unul dintre cei mai râvniți burlaci de la Dom2, Saimon Mardanshin, au avut oportunitatea de a se cunoaște mai bine, au călătorit împreună pe insule exotice, s-a distrat și au încercat să treacă peste neînțelegeri pentru a da o șansă relației lor, transmite Știri.md cu referire la Unica.md.

Cei doi se înțeleg de minune, par foarte îndrăgostiți, iar Saimon se simte de-a dreptul cucerit de frumusețea, gingășia și inteligența moldovencei, răsfățându-și iubita cu gesturi tandre și dulci.

,,Ne bucurăm în fiecare zi! Suntem împreună de 3 luni, dar se pare că a trecut un an întreg. Ne ascultăm reciproc, ne respectăm, avem încredere și iubim”, a menționat Anastasia, în descrierea unui filmuleț, pe pagina sa de Instagram.

Cuplul pozează deseori în ipostaze fierbinți și își delectează urmăritorii virtuali cu poze siropoase, etalându-și corpurile bine lucrate. Fanii se bucură pentru relația acestora, susținând că cei doi formează unul dintre cele mai admirate cupluri din proiect.Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter