main logo
1090

Cum să te îmbraci în funcție de jobul pe care îl ai

În prezent, stilul vestimentar reprezintă cartea de vizită a unei femei. Cu cât este mai aranjată și mai stilată, cu atât primește mai multe aprecieri din partea celor din jur.

Cum să te îmbraci în funcție de jobul pe care îl ai

Și pentru că prima impresie contează cel mai mult, mai ales când vine vorba de un nou job, este important să știi ce ținută să adopți,  pentru a se potrivi cu mediul în care lucrezi. Ne-am gândit să îți venim în ajutor cu câteva sfaturi esențiale ce țîn de stil și vestimentație, în funcție de jobul pe care îl ai, relatează Știri.md cu referire la unica.ro.

Secretara

Regulile de eticheta existente într-o firma sau companie nu sunt discutabile. Trebuie să reții încă de la bun început faptul că tu reprezinți imaginea firmei, prin urmare este indicat să adopți o ținută clasică și elegantă, care să nu atragă atenția. Printre articolele vestimentare must-have în garderoba unei secretare se numără cămășile albe din mătase sau bumbac, fustele negre creion, de lungime medie, până la genunchi, rochiile office din stofă cu croiala clasică, sacourile cambrate și pantofii stiletto. Nu uită că materialele folosite nu trebuie să fie transparente, iar culorile nu trebuie să fie țipătoare, ci mereu în tonuri neutre.

Jurnalistă

Față de vestimentația unei angajate dintr-o corporație, cea a unei jurnaliste este mult mai permisivă grație mediului interactiv și divers în care lucrează. În primul rând, ținută unei jurnaliste are la baza confortul, întrucât se află în continuă mișcare, atât pe teren, cât și în redacție și are nevoie de lejeritate. Cele mai potrivite haine pentru o astfel de meserie sunt pantalonii office combinați cu bluze casual lejere din bumbac și balerini comozi. În ceea ce privește cromatică, contrastul dintre nuanțe puternice și tonuri neutre este oricând binevenit.

Model

În caz că ești model, atunci trebuie să știi că aspectul fizic este primordial, mai ales dacă vrei să fii cât mai apreciată în rândul fanilor. În principiu, trebuie să te îmbraci în funcție de ce program ai în agenda în ziua respectivă. Spre exemplu, dacă ai o ședința foto, vestimentația ta trebuie să corespundă tematicii. Sunt situații în care vei avea nevoie de rochii scurte, cât mai atrăgătoare, din dantelă și satin, care să îți pună în valoare formele de model și care să te facă să te simți o femeie seducătoare. De asemenea, vor fi situații în care va trebui să porți o lenjerie intimă sexy sau un costum de baie cuceritor, care să îți evidențieze trupul de zeiță.

Însă, există și modele care nu trebuie să se preocupe de acest aspect. De exemplu, modelele de la Studio 20 au întotdeauna la dispoziție o garderoba vastă cu cele mai frumoase articole vestimentare pe care să le poarte în funcție de aparițiile lor. De asemenea, fetele primesc cele mai bune sfaturi în materie de fashion și au parte de consiliere adecvată, care să le ajute atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Acestea învață cum să se prezinte mereu impecabil în societate și cum să își adapteze ținută în funcție de evenimentul special din viață lor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării