5 martie, 07:38
3 036
8
Cum le-a răspuns Natalia Gordienko haterilor de pe Facebook
5 martie, 07:38
3 036
8

Interpreta Natalia Gordienko a venit cu o reacție pe o rețea de socializare, în care a încercat să le explice atât internauților, cât și colegilor de breaslă, de ce anume ea va reprezenta țara noastră la concursul Eurovision 2020.

Gordienko o înregistrat un video în care spune că nu s-a așteptat la un val de critică și ură din partea oamenilor necunoscuți, dar și celor cu care se cunoaște destul de bine, transmite Știri.md.

„Să spun că sunt șocată, e puțin spus. E foarte dureros, am citit mesaje foarte urâte și acuzații din partea persoanelor pe care le respectam mult, care mereu se salutau și cu care credeam că aveam o relație amicală. 

Nu m-am așteptat din partea familiei Parfeni să scrie ce a scris sau din partea domnului Dînga, deși îl respectam foarte mult - mi-e rușine de cuvintele și gunoiul aruncat în adresa mea în acel LIVE, după cum vedeți în video. Chiar e foarte urât și neprofesionist. Și dureros.

Am fost acuzată că aș fi plătit juriul, deși abia în ziua Eurovisionului am aflat cine sunt membrii acestuia și, logic, nu am avut cum. Îmi pare nespus de rău că unii membri ai juriului au fost dur criticați, deși fiecare a fost obiectiv și a dat punctajul cui au crezut de cuviință.

Cum să acuzi pe cineva de a face ceva fără să ai dovezi? Cazul cu SMS-urile - nu e vina mea că așa au funcționat liniile telefonice - singură am primit mesaje și screenuri că nu s-ar fi trimis sms, deși au vrut să mă voteze. Iarăși - am dovada în față că nu am nimic de-a face cu asta.

De ce colaborez cu Filip Kirkorov? Deoarece a fost visul meu și dreptul meu să lucrez cu cine vreau eu. Mai ales că Filip a lucrat cu mulți interpreți pentru Eurovision și a avut succes de fiecare dată. De ce să nu aleg eu o persoană care poate și știe să fie profesionistă în domeniul ei?

Dacă ar fi câștigat altcineva, ați fi aruncat cu gunoi și în el/ea/ei? Am lucrat foarte mult la piesă și am depus eforturi enorme și nu înțeleg de ce unii concurenți nu pot accepta DEMN înfrângerea? Mai au șanse la anul și ceilalți ani, nu?”, a scris interpreta pe Facebook.

Știri.md reamintește că Natalia Gordienko va fi reprezentantul Republicii Moldova la Concursul European de Cântec Eurovision 2020.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter