main logo
2166

Cum arată Cleopatra Stratan după o schimbare de look îndrăzneață

Cleopatra Stratan este un adevărat generator de hituri, idei inspirate și lookuri inedite.

Cum arată Cleopatra Stratan după o schimbare de look îndrăzneațăCum arată Cleopatra Stratan după o schimbare de look îndrăzneață

De asta artista a dat dovadă încă o dată, făcând publice pe Instagramul ei o serie de fotografii care i-au lăsat pe fani încântați, transmite Știri.md cu referire la perfecte.md

Interpreta a apelat la o coafură atipică, spunem noi, în cele mai bune tradiții ale hairstyliștilor de la Hollywood.

Recent, Cleopatra ne-a spus că intenționează să plece în Spania, acolo unde vor avea loc filmările unui nou videoclip. 

„Voi pleca în Spania și voi filma două videoclipuri cu Famous Production și cu DeMoga. În 2019, sper să se întâmple foarte multe lucruri frumoase pe plan profesional. Sper să lansez măcar un videoclip la jumătate de an".

Lookul prezentat de artistă pe Instagram pare să facă parte din conceptul videoclipului Pupă-mă, iar pozele sunt realizate în Spania.

Cleopatra apare cu niște cârlionți jucăuși și foarte trendy, dar și cu un make-up îndrăzneț. 

„Ești foarte frumoasă creață!”, „Cleopatra, arăți impecabil, ești deja fată mare!”, „Frumoasa cu părul creţ. Îmi place de nu mai pot”, au exclamat fanii unanim.

Amintim că, Cleopatra Stratan a revenit în lumea muzicii anul acesta, după o pauză de mai bine de 10 ani, cu piesa Te las cu inima, care a devenit un hit pe ambele maluri ale Prutului, obținând peste 41 de milioane de vizualizări pe Youtube. Aceasta a lansat în luna decembrie videoclipul piesei Cozonac, care a adunat 3 milioane de vizualizări, iar în ianuarie a prezentat tuturor Adio, cu circa 1,6 milioane de vizualizări adunate până acum. 

Tânăra a reușit să intre în cartea recordurilor Guinness, ca cel mai mic artist care a susținut un concert live.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării