main logo
2054

Cum arată cea mai sexy bunică din lume

Gina Stewart, considerată cea mai sexy bunică din lume, a fost inclusă recent pe lista celor mai sexy 10 persoane din Australia, în 2019.

Cum arată cea mai sexy bunică din lume

Gina Stewart și-a câștigat renumele de cea mai sexy bunică din lume, în urmă cu un an, datorită pozelor incendiare pe care le postează pe conturile de pe rețelele sociale, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Blonda în vârstă de 48 de ani, mama a patru copii, o ocupat locul 10 în ierarhia celor mai sexy 10 persoane din Australia, în 2019, scrie Daily Mail.

Australianca are sute de mii de admiratori pe rețelele de socializare, pe care îi răsfață cu fotografii în ipostaze cât mai sexy.

În 2018, Gina a avut curajul să participe la un concurs de frumusețe alături de fete cu 20 de ani mai tinere decât de ea, ea adjudecându-și titlul de Miss Maxim Australia.

De cele mai multe ori, australianca își însoțește fotografiile de mesaje motivaționale, ea fiind adepta unui stil de viață sănătos și în care dragostea pentru familie și pentru oameni ocupă un loc important.

“Nu contează ce ai în viață, ci pe cine avem în viața noastră. Mulțumesc tuturor admiratorilor pentru sprijinul acordat”, este mesajul scris la ultima postare pe Instagram.

Mesajul intervine după ce Gina a recunoscut, pentru presa locală, că s-a luptat mult timp cu cyber bullying, susținând că ura oamenilor poate distruge suflete.

“La început mă afecta foarte tare și plângeam foarte mult. A fost greu pentru mine. Însă, am devenit imună și nu mai las această ură să mă afecteze. Nu mai citesc aceste mesaje și nici nu le mai dau importanță”, a menționat australianca.

Gina Stewart are 4 copii, doi băieți și două fete de 27, 25, 23 și 4 ani, și o nepoțică de aproape 2 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării