main logo
1274

Cum a făcut-o Harry de ruşine pe Prinţesa Diana

Prințesa Diana a devenit odată „roșie de jenă” atunci când Prințul Harry i-a spus profesoarei sale una dintre glumele ei deocheate, susține un autor regal.

Cum a făcut-o Harry de ruşine pe Prinţesa DianaFoto: okmagazine.ro

Prințul Harry a vorbit recent despre relația sa cu Regina, după ce a vizitat-o în timpul unei escale surpriză în Marea Britanie, transmite Știri.md cu referire la okmagazine.ro.

Într-un interviu pentru NBC, Ducele de Sussex a explicat că el și soția sa, Meghan Markle, au luat un ceai cu Majestatea Sa și a fost „foarte plăcut să o revadă” și chiar a făcut-o pe Majestatea Sa să râdă.

Harry a explicat că el și bunica lui au avut întotdeauna o „relație specială” și că suverana vorbește cu el despre lucruri cu care nu poate vorbi cu nimeni altcineva.

Când a fost întrebat ce apreciază cel mai mult la ea, el a spus rapid: „Simțul umorului și capacitatea de a vedea umorul în atât de multe lucruri diferite”.

Un autor regal a dezvăluit că Harry o admira și pe regretata sa mamă Diana, Prințesa de Wales, pentru umorul la care apela chiar și în cele mai grele situații.

În cartea sa, „William At 40: The Making Of A Modern Monarch”, Robert Jobson a povestit cum Harry obișnuia să împrumute multe din glumele Dianei.

Într-o dimineață, ea a început să spună o glumă deocheată  și nu i-a păsat că Harry îi sorbea fiecare cuvânt. 

„Ofițerul care îi asigura protecția a observat că limbajul era nepotrivit pentru urechile tânărului Prinț și a încercat să o oprească înainte de momentul final, dar nu a reușit.

„La sosirea la Wetherby School din West London, William a fugit în sala de clasă, în timp ce Harry a început imediat să-i spună noua glumă directoarei. Cu întârziere, Diana – care devenise roșie de jenă – a reușit să-l împiedice să ajungă la ultimpul pasaj.

În timpul interviului pentru NBC, Harry a dezvăluit că se simte ghidat de mama sa „mai mult ca niciodată”. „Este ca și cum și-a făcut treaba cu fratele meu și acum s-a întors să mă ajute pe mine, asta simt.

El are copiii lui. Eu am copiii mei. Știi, circumstanțele sunt evident diferite. Îi simt prezența în aproape tot ceea ce fac acum. Dar cu siguranță mai mult în ultimii doi ani decât oricând.”

Ducele a mai dezvăluit că a vorbit cu fiul său, Archie, despre „bunica Diana”. 

Harry și Meghan s-au stabilit în Montecito, California, unde își cresc acum cei doi copii — Archie și Lilibet Diana, care are 10 luni. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării