main logo
1388

Cu cine se iubeşte Andreea Marin. E cu 12 ani mai tânăr decât ea

Iubeşte din nou, dar voia ca totul să rămână secret! La patru luni de la divorţul de turcul Tuncay Ozturk, Andreea Marin s-a aruncat în braţele altui bărbat, cu 12 ani mai tânăr şi frumuşel-foc.

„Zâna” este topită după Adrian Brîncoveanu, pe mâna căruia şi-a lăsat maşina chiar de la debutul poveştii lor de dragoste.

2-3-bd-foto-4-2col-10cm-89546115_0

A divorţat de medicul fizioterapeut Tuncay Ozturk (31 de ani), anul acesta, în februarie, dar nu a rezistat prea mult timp singurică. Andreea Marin (43 de ani) s-a cuplat cu Adrian Brîncoveanu, un bărbat cu trăsături fine şi înalt cât bradul, mai tânăr decât ea cu 12 de ani, angajat la Ministerul Afacerilor Externe. A fost consulul României în Libia însă, din cauza conflictelor din regiune, angajaţii ambasadei au fost relocaţi în Tunisia. Acesta a fost şi motivul pentru care, mai toată vara, „Zâna” şi-a petrecut vacanţele pe acele meleaguri, postând la greu pe Facebook fotografii în care i se citea fericirea pe chip, scrie click.ro.

2-3-bd-foto-2-2col-9cm-8941515

De când s-a îndrăgostit din nou, Andreea Marin petrece mai mult timp la spa și la sala de sport, iar aparițiile sale în public întorc capetele bărbaților. Îmbrăcată într-un costum ca de „Scufița roșie”, „Zâna” s-a asortat perfect cu mașina pe care o conduce, un BMW de aproape 50.000 de euro, mai scriu jurnaliștii din România.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării