main logo
1609

Cristina Gheiceanu, în mijlocul unui scandal: Am înțeles ce înseamnă PR-ul negativ

Cristina Gheiceanu este fostă prezentatoare TV, iar în prezent bloggeriță care s-a mutat cu traiul în Elveția.

Gheiceanu, în mijlocul unui scandal: Am înțeles ce e PR-ul negativGheiceanu, în mijlocul unui scandal: Am înțeles ce e PR-ul negativ

De curând, aceasta s-a pomenit implicată într-un scandal, după ce un articol în care ironic vorbește despre diferențele dintre Elveția și Moldova a fost dur criticat de un vlogger din țară, scrie zugo.md.

Cu toate că tânăra își expune punctul de vedere pe blogul său și menționează încă de la începutul articolului că totul este o glumă și trebuie tratată ca atare, vloggerul cunoscut ca Jăka Banditu a criticat-o dur pe fosta vedetă TV făcând uz de diverse stereotipuri, precum culoarea părului.

„Cel mai grav, în tot acest scandal, este că moldovenilor li s-a părut mai grav articolul meu, decât faptul că un BĂRBAT UMILEȘTE PUBLIC O FEMEIE! L-au susținut, l-au lăudat și apoi, m-au atacat. Printre ei fiind tătici de fetițe și mame!”, a scris Cristina.

Comentariile acestuia sunt instigătoare la ură și atentează la demnitatea persoanei. Cu toate acestea, Cristina nu s-a lăsat afectată de mesajele răutăcioase primite din partea internauților și a venit cu o reacție care ar calma spiritele, menționând că mediatizarea acestui articol a avut un impact dur, nedrept, dar efectiv asupra ei.

„Toate mesajele pe care le-ați scris acolo vă caracterizează în totalitate! Tot ce pot să spun este că vă mulțumesc pentru mediatizare! Acum am înțeles pe propria-mi piele ce înseamnă PR-ul negativ. E dur, dureros, nedrept, cel puțin în cazul meu, dar efectiv!
M-am trezit cu cea mai tare ofertă în materie de blogging și abia aștept să vă povestesc despre ce e vorba!”, a scris aceasta pe pagina oficială de Facebook.

La final, bloggerița a ținut să mulțumească celor care au susținut-o și au înțeles mesajul articolului, dar și că, indiferent de cele spuse, ea iubește Moldova, pentru că aici se află familia ei.

Între timp postarea vloggerului a fost raportată de mai mulți internauți ceea ce a făcut ca Facebook să șteargă mesajul ce conținea un vocabular instigator la ură.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării