main logo
5957

Crețu, revoltat de impunerea vaccinării: Trebuie de găsit soluții

Emilian Crețu este revoltat de declarațiile prim-ministrei, Natalia Gavrilița, cu privire la vaccinarea profesorilor. Acesta a declarat, în cadrul emisiunii O seară perfectă de la ProTv, că „dacă ar fi fost profesor, își băga piciorul”.

Crețu, revoltat de impunerea vaccinării: Trebuie de găsit soluții

Actorul a spus că plănuia să facă un live pe rețelele de socializare în următoare zile, în care să abordeze subiectul declarațiilor lui Gavrilița, transmite Știri.md cu referire la Zugo.md.

„Dacă ei se duc, cine o să predea copiilor? Eu susțin Parlamentul, dar nu trebuie să ataci, găsește niște soluții pentru acel profesor care nu vrea. Fiecare om normal trebuie să decidă singur”, a declarat Emilian Crețu.

Acesta a menționat că, dacă profesorii ar pleca, „viitorul țării va fi în pericol”.

„Trebuie să dai niște condiții. Doamna Gavrilița, trebuie create condiții”, a conchis Emilian.

Crețu a fost întrebat dacă s-a imunizat anti-COVID. Actorul a răspuns afirmativ și a evidențiat că s-a vaccinat pentru că așa a dorit el. „Maică-mea nu este vaccinată. Are tot dreptul”, a adăugat Crețu.

De menționat că Natalia Gavrilița și-a cerut ulterior scuze public și a adăugat că regretă că a spus că profesorii care refuză vaccinarea trebuie să-şi găsească altă ocupaţie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării