main logo
473

CNN a retras două episoade din emisiunea „Anthony Bourdain: Parts Unknown” în care apărea Asia Argento

Rețeaua CNN a renunțat la mai multe episoade legate de Asia Argento din emisiunea „Anthony Bourdain: Parts Unknown", realizată de Anthony Bourdain, după ce actrița a fost acuzată că a agresat sexual pe actorul Jimmy Bennett înainte ca tânărul să împlinească 18 ani.

CNN a retras două episoade din emisiunea în care apărea Asia ArgentoCNN a retras două episoade din emisiunea „Anthony Bourdain: Parts Unknown” în care apărea Asia Argento.

Asia Argento se întâlnea cu Anthony Bourdain în momentul în care acesta s-a sinucis. Actrița a apărut în două episoade ale emisiunii realizate de acesta, în Italia și Hong Kong, scrie libertatea.ro.

„În lumina ştirilor recente despre Asia Argento, CNN va întrerupe difuzarea vechilor episoade din «Parts Unknown» care au legătură cu aceasta, până la o informare ulterioară' a declarat purtătorul de cuvânt al reţelei.

Actrița a afost acuzată în luna august că i-a plătit 380.000 de dolari actorului Jimmy Bennett după ce acesta a acuzat-o că l-a agresat sexual când el avea 17 ani, iar ea 37.

Recent, Asia Argento a fost concediată de la emisiunea X Factor Italia.

Asia Argento este imaginea mișcării #MeToo, după ce în octombrie 2017 l-a acuzat pe producătorul Harvey Weinstein de agresiune sexual. Actrița spune că a fost violată la Cannes de Weinstein când avea 21 de ani și voia să se afirme în fața camerelor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării