main logo
4679

Cleopatra Stratan a recreat ținuta cu care apare în videoclipul Ghiță

Cleopatra Stratan și-a surprins fanii cu o poză în care a recreat ținuta cu care apare în videoclipul "Ghiță", la 15 ani distanță.

Cleopatra Stratan a recreat ținuta cu care apare în videoclipul Ghiță

Cleopatra Stratan, care s-a căsătorit la începutul lunii august cu Edward Sanda, le-a făcut o bucurie mare fanilor, transmite Știri.md cu referire la epicnews.ro.

Cleopatra Stratan a recreat ținuta cu care apare în celebrul videoclip "Ghiță". Cum arată vedeta așa, după 15 ani

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai frumoase și îndrăgite cupluri din România. Cei doi se iubesc foarte mult, iar atunci când au decis să se căsătorească au luat pe toată lumea prin surprindere.

Totodată, fanii tinerei au fost plăcut surprinși și atunci când au văzut o fotografie cu ea, când Cleopatra Stratan a recreat ținuta cu care apare în videoclipul "Ghiță".

În celebrul videoclip "Ghiță", Cleopatra Stratan avea trei ani. Ea purta o rochiță cu buline, avea două codițe și o pereche de ochelari albi cu lentile roz și o eșarfă albă. Recent, vedeta a recreat această ținută, îmbrăcând haine asemănătoare cu cele din videoclip, purtând eșarfa pe cap și ochelarii albi la ochi.

Cleopatra Stratan a scris la descrierea fotografiei: "Aceeași poză după 15 ani!🍓 #ghita", iar fanii ei de pe Instagram, peste 332.000 de oameni, au fost încântați să vadă asemănarea.

"Unica schimbare e că l-ai găsit pe 'Ghiță'", i-a comentat un fan, iar altcineva a scris: "Aceeași Cleopatra la fel de frumoasă și la fel de talentată, te ador ❤️👏".

Cleopatra Stratan și Eduard Sanda, o nuntă de vis

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au trăit cele mai frumoase momente din viața lor, cu o nuntă de vis. Evenimentul a fost unul discret.

Artiști au savurat din plin fiecare moment petrecut împreună, alături de cei dragi, și nu au ezitat să împărtășească cu prietenii din mediul online imagini de la petrecere.

Nunta a fost însă una atipică. Cei doi tineri au ales să se cunune religios fără nași, iar la cununia civilă martori le-au fost chiar părinții. Recent, artista a confirmat faptul că nu și-a schimbat numele după căsătorie.

Tânăra a ales să poarte în cea mai frumoasă zi din viața ei o rochie albă de tip furou, din satin, lungă, care i-a scos în evidență frumoasele atuuri fizice, în special talia subțire.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării