main logo
3161

Ciorănică, către cei care au refuzat distincțiile: Să aduceți premiile

Fondatoarea revistei VIP Magazin, Rodica Ciorănică, a venit cu o replică pentru cei care au refuzat distincțiile din cadrul ceremoniei de desemnare a câștigătorilor premiilor „Omul Anului”.

Ciorănică, către cei care au refuzat distincțiile: Să aduceți premiileFoto: facebook/ Rodica Ciorănică

Rodica Ciorănică a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, transmite Știri.md.

„Scriu asta nu pentru cei care nu mă cunosc și nu îi interesează adevărul. Voi începe cu o confesiune total neinteresantă. L-am văzut si am vorbit cu dl Voronin o sigură dată, la Omul Anului 2020! Am ajuns în acest punct pentru că am ales să fim corecți cu cei care au propus nume pentru Omul Anului și cu cei care au votat aceste nume - 375.000 voturi”, a scris Ciorănică.

Jurnalista vine și cu un apel de încetare a atacurilor la persoană și a insultelor.

„Nu vreau să ajung la asta, dar vă amintesc - pentru defăimare se acționează în justiție. Mi-am construit numele prin foarte multă muncă și nu o să vă permit să îl călcați în picioare. Acum despre cei care întorc premiile:  Este decizia voastră! Dar pe lângă declarațiile suferinde de pe facebook, vă rog sa aduceți premiile în redacție. 

Eu și echipa mea ne-am luat lecția - am înțeles cât costă corectitudinea cu care ne-am tratat publicul, prieteniile, respectul şi care era preţul cuvintelor dulci despre cât de mult ne iubiţi. Este ultima mea reacţie la tot ce se întâmplă”, a adăugat Ciorănică.

Jurnalista Stela Popa, prezentatoarea știrilor TVR2 de la București, originară din Republica Moldova, a anunțat, pe 26 mai, că renunță la premiul și titlul de „Cea mai bună prezentatoare de știri din R. Moldova” pe care l-a primit din partea revistei VIP Magazin în anul 2014, după ce ex-președintele Vladimir Voronin a fost numit omul secolului.

Desemnarea ex-președintelui comunist al Republicii Moldova în calitate de om al secolului i-a nemulțumit pe internauți, care au criticat decizia făcută de juriu. Majoritatea a ținut să precizeze legătura fostului oficial cu violențele de la 7 aprilie și represiunile care au urmat. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării