1377
0
Cine este și cum arată iubitul milionar al Simonei Halep
1377
0

Simonei Halep nu îi merge de minune doar în carieră, ci și în plan amoros.

Foto: perfecte.md

Tenismena de 27 de ani și-a găsit fericirea în brațele milionarului machedon, Toni Iuruc, în vârstă de 40 de ani, transmite Știri.md cu referire la perfecte.md.

Bărbatul o susține în tot ceea ce face și este alături de ea în momentele cheie din viața sa. Sâmbăta trecută, 13 iulie, românca a câștigat turneul de la Wimbledon și a învins-o pe Serena Williams, cu scorul 6-2, 6-2. Toni a fost prezent, în tribune, la toate meciurile de la Wimbledon.

După finala de la Londra, Simona a participat, duminică seara, 14 iulie, la dineul oficial de la Londra, eveniment de la care nu putea lipsi nici partenerul de viață al tenismenei.

Toni Iuruc și Simona Halep au fost extrem de eleganți la cină. Pentru această ocazie, românca a purtat o rochie neagră, lungă, decoltată, iar iubitul său, un costum negru, cămașă albă, la care a asortat un papion negru.

Milionarul a fost prezent și pe Arena Națională, marți,16 iulie, acolo unde Simona Halep și-a prezentat trofeul de la Wimbledon, în prezența a peste 20.000 de spectatori. Super-campioana de la Wimbledon a fost aplaudată minute în șir de personalități din sport, care au venit să își arate recunoștința față de performanța Simonei.

„Am vrut să deschid mentalitatea spre vis. Cred că am inspirat multă lume, sper că acest rezultat să dea mai multă încredere oamenilor că orice e posibil. Vreau un milion de copii care să meargă la tenis. Apoi, să venim cu toții pe un stadion să-i sărbătorim. Voi merge prin țară, după US Open, pentru ca tot mai mulți copii să se îndrepte spre tenis”, a declarat Halep, pe scena amplasată pe Arena Națională.

Toni Iuruc este tot timpul alături de ea. Pe Arena Națională, bărbatul s-a așezat discret într-una dintre loje și a ascultat emoționat discursul iubitei sale. El nu a dorit să iasă în evidență, așa că s-a îmbrăcat casual, purtând o ținută formată din blugi și sacou. Pentru a fi cât mai discret, de fiecare dată când era prezent la antrenamentele efectuate de iubita lui la Londra, el își ținea acreditarea în buzunar sau o intorcea invers, în așa fel încât nimeni să nu-i vadă numele.

Simona Halep are acum mai mult timp liber, pe care și-l petrece cu iubitul său. Ea și Toni au fost surprinși ținându-se de mână, în parcul Herăstrău, miercuri seara. În plus, Simona l-a prezentat familiei sale pe noul partener, în cadrul unei cine la un restaurant de lux din Capitală.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter