main logo
856

Cine este noul iubit al cântăreței Lady Gaga. Au fost surprinși într-un restaurant

Inginerul de sunet Dan Horton este noul iubit al cântăreţei Lady Gaga, a informat marţi revista People, care a publicat fotografii în care vedeta este văzută sărutând un bărbat, relatează EFE.

Cine este noul iubit al cântăreței Lady Gaga

Horton, 37 de ani, a lucrat ca inginer de sunet pentru vedeta în vârstă de 33 de ani, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

Imaginile publicate de People se referă la cina pe care Lady Gaga şi Horton au luat-o la un restaurant din Studio City, un cartier din nord-vestul oraşului Los Angeles.

Mai multe persoane care s-au aflat în local au asigurat revista People că Lady Gaga şi Horton s-au comportat drăgăstos unul cu altul, ceea ce arată că sunt “mai mult decât prieteni”.

În lipsa unui comunicat oficial, Horton ar fi prima relaţie pe care o are Lady Gaga după ce a anulat în februarie logodna cu impresarul Christian Carino.

Artista şi-a început relaţia cu Carino în 2017, însă când s-au despărţit în 2019 cei doi duceau deja vieţi separate.

Presupusa relaţie dintre Lady Gaga şi Horton ar pune astfel capăt zvonurilor că artista ar avea o aventură cu Bradley Cooper, alături de care a triumfat în filmul ‘A Star is Born’ (2018).

Potrivit People, Bradley Cooper s-a despărţit de modelul Irina Shayk în iunie, după o relaţie de trei ani. Cei doi au împreună o fiică născută în 2017.

Faptul că Lady Gaga şi Cooper se despărţiseră de respectivii lor parteneri a declanşat un val de zvonuri privind o presupusă relaţie de dragoste, mai ales după interpretarea pasională, în duet, a piesei ‘Shallow’, laureată cu premiul Oscar pentru cel mai bun cântec, la gala din acest an a premiilor Academiei americane de Film.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării