main logo
2266

Cea mai sexy prezentatoare, părăsită de iubit pentru un joc pe calculator

Carieră sau familie - este o alegere pe care multă lume nu știe încă să o facă. Într-o asemenea situaţia s-a pomenit şi un gamer american, care a surprins Internetul după ce și-a anunțat oficial încheierea relației cu tânăra considerată drept "cea mai sexy prezentatoare meteo din lume".

Gestul făcut de iubitul celei mai sexy prezentatoare din lume

Motivul? Vrea să dedice mai mult timp... jocului preferat. "Anunțul-bombă" vine la scurt timp, după ce youtuber-ul a spus că urmează să se căsătorească cu aceasta, relatează Știri.md cu referire la canal3.md.

Urmărit de peste 2,5 milioane de utilizatori Youtube, Douglas "FaZe Censor" Martin a uimit pe bune atunci când a ales hobby-ul în favoarea unei relații. Jucătorul profesionist de Call of Duty se pare că nu regretă prea mult ruptura cu Yanet Garcia.

„Yanet este cu siguranţă una dintre cele mai frumoase femei din lume, este un supermodel şi este foarte faimoasă pe reţelele de socializare'', a spus gamerul, Douglas Martin.

Nu are timp pentru iubită, așa a spus Martin, atunci când a fost întrebat de ce a făcut acest pas. Mai ales că, în toamnă, va apărea și noua versiune a francizei ''Call of Duty.''

„Acum, am responsabilităţi pentru că am semnat un contract cu o echipă profesionistă de eSports şi am diferite obligaţiuni pe care trebuie să le îndeplinesc'', a comunicat gamerul, Douglas Martin.

Gamerul se vrea campion, iar asta îl face să-i placă singurătatea. Pe moment, însă.

„Asta este ceea ce îmi doresc: vreau să câştig un campionat mondial. Îmi doresc să am o familie şi copii în viitor, dar acum visul meu este să concurez şi să joc ''Call of Duty." '', a afirmat gamerul, Douglas Martin.

Originară din Mexic, fosta iubită a youtuber-ului este o adevărată vedetă pe Instagram, acolo unde are 6,5 milioane de fani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării