main logo
8507

Cea mai frumoasă fată din lume a fost operată urgent: Dureri cumplite

Thylane Blondeau, supranumită cea mai frumoasă fată din lume, a dezvăluit că a ajuns de urgență la spital, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale, potrivit Daily Mail.

Cea mai frumoasă fată din lume a fost operată urgent: Dureri cumpliteFoto: Glamour UK

Thylane Blondeau, modelul în vârstă de 20 de ani, care a cunoscut celebritatea la șase ani, când a fost desemnată ”cea mai frumoasă fată din lume”, a făcut public un mesaj pe Instagram, în care a vorbit despre problemele de sănătate. 

Aceasta a făcut, de asemenea, publice și imagini de pe patul de spital, transmite Știri.md cu referire la ziarulnațional.md.

În cadrul mesajului postat pe Instagram, franțuzoaica a dezvăluit că a suferit o intervenție chirurgicală din cauza unui chist ovarian ”ce i-a explodat în stomac”. 

Ulterior, necazurile s-au ținut lanț pentru ea, întrucât la trei luni de la operație, ea s-a confruntat cu dureri cumplite.

„La început, am pus durerile pe seama operației”, a scris ea, continuând: „Am văzut trei ginecologi în acest an, am ajuns în patru centre de radiologie, iar toți specialiștii mi-au spus ”nu vă faceți griji, totul este în capul dumneavoastră”, a mai spus tânăra.

Cu patru zile în urmă, însă, ea a ajuns din nou la spital, din cauza unor dureri. În urma unei ecografii, medicul a decis să o opereze de urgență.

„Acum mă simt, în sfârșit, mai bine și am realizat cât de nebunesc a fost să mă plâng de dureri. Sunt mai fericită ca niciodată că n-am renunțat. Din experiența asta am învățat că atunci când ai dureri, trebuie să investighezi, să vezi diferiți doctori, până găsești problema. Chiar și cea mai mică durere poate ascunde o problemă importantă”, a mai scris ea.

Cine este Thylane Blondeau

Thylane este fiica prezentatoarei TV Véronika Loubry și a fotbalistului Patrick Blondeau. Aceasta a fost supranumită „cea mai frumoasă fată din lume” după ce și-a făcut debutul în lumea modei la o vârstă foarte fragedă. Avea doar patru ani când a defilat pe podiumul de modă pentru creatorul Jean-Paul Gaultier.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării