main logo
898

Ce i-a interzis Regina Angliei lui Meghan Markle să poarte

Regina interzice lui Meghan Markle să poarte bijuteriile care au aparţinut prinţesei Diana aflate în Colecția Regală.

Ce i-a interzis Regina Angliei lui Meghan Markle să poarte

Prințul Harry s-a supărat în urma deciziei luate de bunica sa. Şi printul William a fost informat despre decizia reginei de a interzice lui Meghan să folosească bijuteriile mamei lor - provocând tensiuni suplimentare între cei doi fraţi, transmite Știri.md cu referire la Evz.ro.

Aceasta este o situație surprinzătoare care a avut loc în ultimele luni și a provocat tensiuni și supărări, în special pentru Harry. Este decizia reginei și a consilierilor de încredere cine poate purta bijuteriile din Colecția Regală. Aspecte ale comportamentului lui Meghan Markle, inclusiv cele manifestate înaintea nunții regale, au provocat resentimente la Palatul Buckingham.

„Ca o consecință, Palatul Buckingham a decis ca nu toate bijuteriile din Colecția Regală să fie la dispoziția lui Meghan. Referitor la această situație, regina l-a informat pe prințul William că piesele din Colecția Regală care au aparținut prințesei Diana nu vor mai putea fi purtare de Meghan”, a spus o sursă apropiată familiei regale britanice.

Tensiunea s-a văzut la Harry și la soția lui care doresc să părăsească Palatul Kensington, pentru a se aşeza la acasa lor departe şi de fratele lui. Prinții au decis, de asemenea, să-și despartă în mod formal gospodăriile. Dar reprezentanţii de la Palatul Buckingham au refuzat să comenteze despre aceste neînţelegri care au răsuflat în presa britanică.

O altă sursă din interior a explicat: „Este adevărat că Palatul Buckingham nu a vrut ca toate articolele din Colecția Regală să fie îndreptate spre Meghan în acest moment”. 

„Evident, Kate ca următoarea Prințesă a Țărilor Galilor i-au fost puse la dispoziția ei, dar asta nu înseamnă că articolele nu vor fi împrumutate lui Meghan în viitor, dacă se vor schimba regulile”.

Dar, ce este deja cunoscut, regina a refuzat să-i permită lui Meghan să poarte o diademă de smaralde din Colecția Regală în ziua nunții ei. Justificarea celor din interior este că: regina este dornică să mențină ierarhia în Familia Regală, deoarece Meghan este „de un rang inferior față de Kate”, nortează thesuns.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării