main logo
672

Ce crede Alsu despre anularea rezultatelor The Voice Kids din Rusia

Recent, a fost anunțat faptul că în urma verificării rezultatelor de la finală „The Voice Kids” din Rusia de către Group IB, s-a decis anularea voturilor.

Ce crede Alsu despre anularea rezultatelor The Voice Kids din Rusia

Astfel, deținătoarea trofeului, Mikella Abramova, fiica cântăreței Alsu și a omului de afaceri, Ian Abramov, a ramas fără trofeu, transmite Știri.md cu referire la Perfecte.md.

Ca soluție, Pervii Kanal a hotărât organizarea repetată a finalei concursului muzical.

Mult timp, rudele și reprezentanții Mikellei nu au comentat întreaga situație. Zilele trecute, în cadrul unei emisiuni radio de la postul „Серебряный дождь”, interpreta a vorbit despre decizia organizatorilor. 

Potrivit cântăreței, fiica ei și ceilalți participanți ai proiectului sunt „implicați în jocurile celor de la Pervii Kanal. Dar cred că totul ar trebui să se termine bine", a conchis Alsu.

Jurnaliștii au fost curioși să afla dacă Mikella va participa la „noua” finală. Cântăreața a hotărât să păstreze intriga, menționând doar că „Mikella a luat singură decizia de a participa pentru prima oară. Cred că și acum ar trebui să hotărască de sine stătător."

Amintim că ediția specială cu finaliștii show-ului „The Voice Kids” va avea loc astăzi. Nu se știe exact cine va onora evenimentul cu prezența sa. Până acum unul dintre cei 3 jurați ai concursului, Svetlana Loboda, cea care i-a fost mentor Mikellei, a renunțat să participe. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării