main logo
2068

Ce cadou de Crăciun a primit Ronaldo de la partenera sa Georgina Rodriguez

Fostul superstar al lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, rămas liber de contract după plecarea de pe Old Trafford, s-a bucurat de primul său Crăciun ca jucător liber, adăugând la colecţia sa o supermaşină în valoare de 250.000 de lire sterline.

Ce cadou de Crăciun a primit Ronaldo de la partenera sa Georgina

Jucătorul de 37 de ani este încă fără club după plecarea sa neobişnuită de la Manchester United, iar unele rapoarte susţin că este aproape de o mutare la Al-Nassr. Contractul oferit de giganţii saudiţi ar fi de aproximativ 200 de milioane de euro pe an, o cifră care l-ar face cel mai bine plătit jucător de pe planetă, transmite Știri.md cu referire la mediafax.ro.

Rapoartele au susţinut că Ronaldo aşteaptă cu răbdare să semneze, după ce iniţial şi-a fi dorit un transfer la un club din Liga Campionilor. Între timp, simbolul portughez îşi petrece timpul cu familia sa, după o campanie dezamăgitoare la Cupa Mondială.

Portugalia a fost eliminată în faza sferturilor de finală, provocând o reacţie furibundă din partea partenerei Georgina Rodriguez, după ce Ronaldo nu a fost titularizat de selecţionerul Fernando Santos. Cu toate acestea, cuplul a lăsat în mod clar această dezamăgire în urmă, Ronaldo primind un cadou de Crăciun excentric.

Într-o postare pe reţelele de socializare, Ronaldo poate fi văzut stând într-un Rolls Royce Phantom, evaluat la aproximativ 250.000 de lire sterline. Fotografia este însoţită de un mesaj care se traduce prin "mulţumesc, dragostea mea", dedicată iubitei sale.

Georgina a postat un videoclip în care Ronaldo, încântat, primeşte cadoul, sărind în maşină împreună cu copiii săi. Este cea mai recentă achiziţie dintr-o flotă de vehicule de lux care a costat 17 milioane de lire sterline.

Ronaldo a investit o bună parte din câştigurile sale uriaşe din carieră în colecţia sa de maşini, care mai include Bugatti, Ferrari şi Aston Martin.

În iunie, Ronaldo a cheltuit aproximativ 10,5 milioane de dolari pe un Bugatti în ediţie limitată, din care există doar 10 exemplare, potrivit Bild. Atractivul Centodieci are un motor W16 de 8 litri şi o putere de 1600 CP. Acesta poate face 0-62mph în doar 2,4 secunde şi atinge o viteză maximă de 380 km/h.

Acesta s-a alăturat altor două supercaruri realizate de producător şi este de departe cel mai scump din uriaşa sa colecţie. Ronaldo are "CR7" brodat pe tetierele celorlalte două Bugatti ale sale - un Chiron şi un Veyron.

Printre celelalte maşini ale sale cele mai impresionante se numără un McLaren Senna de 1 milion de lire sterline şi un Mercedes G-Wagon Brabus gigantic.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării