main logo
725

Câți bani încasează Iulia Vântur pentru a prezenta Cerbul de Aur

Iulia Vântur a prezentat Festivalul Cerbul de Aur care a avut loc în Piața Sfatului din Brașov, în perioada 29 august- 2 septembrie 2018, și a fost transmis de TVR.

Câți bani încasează Iulia Vântur pentru a prezenta Cerbul de Aur

Iulia Vântur a prezentat, alături de actorul italian Gabriel Garko, marii artiști care vor susține recitaluri, Nicole Scherzinger, Amy Macdonald, James Blunt, Eleni Foureira, Edvin Marton, Loredana, Delia, Horia Brenciu & HB Orchestra, The Motans și Carlas Dreams, relatează Știri.md cu referire la unica.ro.

Astfel, pentru trei seri în care aceasta a urcat pe scenă, Iulia Vântur a câștigat o sumă de bani care nu este deloc de neglijat. Conform Click, pentru serile 30, 31 august și 1 septembrie, Iulia Vântur a încasat nu mai mult și nici mai puțin de 10.000 euro.

Dacă inițial s-a vehiculat că Mădălina Ghenea va prezenta Cerbul de Aur, iată că zilele trecute vestea oficială a fost dată, iar Iulia Vântur a explicat cum a ajuns să prezinte mult așteptatul festival: “Propunerea de a prezenta Cerbul a venit pe neaşteptate. Mă bucur că TVR a considerat că mă potrivesc acestui eveniment. Iubesc muzica, e parte importantă a vieţii mele acum. Sincer, când am primit propunerea de la TVR, m-am reconectat instant cu momentele din adolescenţă, mi-am amintit de serile frumoase din Piaţa Sfatului, de recitalurile pe care le aşteptam cu nerăbdare. Am luat decizia cu mare drag, de-abia aştept să revin în Piaţa Sfatului, să mă bucur de muzică, de spectacol.” – a declarat Iulia Vântur pentru aceași sursă citată.

Iulia Vântur, în vârstă de 38 de ani, s-a mutat de câțiva ani în India, acolo unde-și conturează cariera ca model, actriță și cântăreață, zvonindu-se că ar avea o relație cu celebrul Salman Khan.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării